Vedvarende Peeling på taket mens maleri

May 15

Vedvarende Peeling på taket mens maleri

Du har valgt fargene, ryddet tidsplanen, sette ned din drop kluter og gikk i gang bare å finne at malingen er peeling taket mens du ruller det. Flere grunner kan utgjøre hvorfor dette kan skje. Når du har identifisert problemet, kan du ta skritt for å løse det å oppnå profesjonelle resultater.

Fuktighet

Peeling maling kan oppstå i høy fuktighet og kondens, som bad og kjellere. Malingen skreller fordi det ikke overholder overflaten på grunn av fuktigheten. Se etter lekkasjer og reparere dem og unngå maleri på veldig fuktig dager. Åpne vinduer mens maleri, og hvis det ikke er noe vindu, installerer en avtrekksvifte i rom med høy fuktighet nivåer.

Skitten overflate

Du tror ikke vaske taket, men støv, fett eller kjemikalier fra parfyme og hairsprays kan være klamrer seg til taket, forhindrer at malingen stikker. Rulle på ny maling, kan de utenlandske stoffene hindre god vedheft, forårsaker malingen til å skrelle av snart etter det er brukt. Maling trenger en ren og tørr overflate å følge godt.

Maling uforlikelighet

Eldre boliger er sannsynlig å ha vært malt med oljebasert maling i stedet for vannbasert latex maling mye brukt i dag. Latex maling kur i uker mens oljebasert maling er stadig i en herding prosessen. Denne kjemiske inkompatibiliteten kan forårsake vannbasert latex maling blemme og skallet rett ut av en oljebasert malt tak.

Utilstrekkelig forberedelse

Huseiere vil noen ganger utføre to eller tre maling som et alternativ til å bruke et lag med primer. Hopper over primer for å få jobben unna raskt kan vise seg for å være feil. Primer er formulert for å opprette en jevn base og sterke bånd for maling. Semi-gloss slutter ofte brukt i bad og kjøkken er slicker enn flat maling. Hvis en semi-gloss ble tidligere brukt i taket og overflaten ikke var skikkelig forberedt motta ny maling, skrelles den gamle malingen av når du maler. For best resultat, ren taket, lett sand det og prime det før ny maling.