Vedlikeholdet for utvendig skifer

December 22

Vedlikeholdet for utvendig skifer

Skifer fliser er en av de mest holdbare naturstein du kan installere i ditt hjem. Uansett om du bruker dem for indre eller ytre mellomrom, krever de fortsatt vedlikehold for å opprettholde sin skjønnhet og integriteten til installasjonen. Utvendig skifer krever spesielt regelmessig vedlikehold for å håndtere elementene og gi deg en levetid på glede.

Installasjonstype

Type av skifer du har installert i ditt utvendig vil diktere typen omsorg må du gi. For eksempel skifer fliser installert som enkelt steiner i springbrett typen gangvei krever lite i form av vedlikehold, mens en stein dekk, patio eller gangvei hvor sement og grout var en del av installasjonen krever regelmessig tetting samt rengjøring.

Regn

Nedbør kan også påvirke hvor ofte du trenger å håndtere skifer installasjonen. Siden skifer er en porøs stein, soaks det lett opp fuktighet med mindre det har vært forseglet mot elementene. Hvis du vil beskytte din installasjon, må årlig tetting skje.

Klima

Klimaet er en annen faktor i skifer installasjoner. Siden skifer er en porøs og soaks opp vann, blir et mål for fryse/tine syklusen. Hvis du håndtere en fryse/tine syklus på et tidspunkt i år, må regelmessig sel og beskytte skifer å holde det fra slikker og beholde fuktighet; ellers kan du finne din skifer fliser sprengning og dukker patio eller dekk.

Bevegelse

Ytterligere omsorg må tas hele året å holde skifer walkway intakt. De fleste gangveier bruker ikke fugemasse, men i stedet stole på sand eller stein-støv å fylle hullene mellom dem. Trafikk kan eventuelt skifte sanden eller støv, slik at gapene mellom brikkene dine. Jevnlig vedlikehold er nødvendig for å sikre at fugene mellom steinene skifer forblir fylt.