Vedlikehold av vann hardheten i badestamper

May 16

Vedlikehold av vann hardheten i badestamper

Bestemme hvor vann hardheten i en badestamp gir deg kunnskap til å forstå hvordan å behandle vannet. Badestamper krever noen grad av hardhet å fungere riktig. Men det er en linje mellom hva er akseptabel og gunstig for badestampen og hvilket nivå av hardhet skaper problemer. Å oppnå riktig nivå av hardhet kjemikalier er et alternativ å ta vannkvalitet, men det er også mulig å endre sammensetningen med andre metoder.

Bestemme hardhet

Kalsium hardhet (CH) måler mengden oppløst kalsium i vannet. De fleste vann tester passer for testing bassenget eller boblebadet fastslå hvilket kalsium hardhet. En spa forsyning forhandler kan tilby vann testing gratis eller kjøp en vann test som angir det tester for kalsium hardhet.

Akseptabelt nivå

Lav CH eller bløtt vann, kan flekken badestampen og ruste deler av badekaret. Spa produsenter anbefaler ikke å bruke bare myknet vann til å fylle en badestamp. Men vann med en høy lm, eller hardt vann, kan føre til skyet eller farget vann, skalere buildup og korrodere varmeelementet. Ideell kalsium hardhet området å satse er mellom 200 og 400 ppm.

Produkter

Hvis badestamp vann har lav lm legge et mineral eller kalsium supplement til å herde vannet. Bruke en vann nedtoningen kjemiske passer for badestamper vann med høy pH. Hvis bruker hardt vann i badestamp, kan en flekk og skala hemmer kjemisk produkt hindre flekker og korrosjon fra hardt vann mineraler. Flekken og skala hemmere oppløser metaller, som jern, kobber, magnesium og hjelp i å fjerne eksisterende omfanget buildup.

Andre Tips

For å balansere vannets hardhetsgrad uten bruk av kjemikalier, fyll boblebadet med en blanding av hard og myk vann. De fleste kalsium hardhet behandlingsprodukter krever bare ett program hver gang badestampen er fylt. Legge det når badestampen fylles først. Mens produkter krever bare ett program pr. fylle, de beste resultatene i behandling av kalsium avløp badestamp, fylle den og Legg produktet en gang i uken. De fleste produktene er fin å bruke sammen med andre vann behandling kjemikalier som klor og andre sanitizers.