Vedlikehold av et hjem ovn

March 20

Vedlikehold av et hjem ovn

Hjem ovner skal vedlikeholdes årlig før været dreier kulden, ifølge University of Pennsylvania. Mellom varmt og kaldt vær utføre huseiere ofte vanlige vedlikeholdsoppgaver som å endre ovn filter. Sikre hjem sikkerhet og effektiv ovn drift ved ditt hjem ovn kontrollert av en kvalifisert profesjonell. Disse teknikere vet hva du skal se etter og hvor å erstatte og reparere problemer med ovnen.

Instruksjoner

•BEGIN en ovn inspeksjon av avmerker samlingen brenner. Se etter sot, rust eller sprekker på varmeveksleren. En profesjonell må utføre ytterligere tester på en sprakk brenner forsamlingen til å fastslå om det er fremdeles trygt å bruke. Fjern og rengjør brennere.

•Lubricate blåser motoren hvis det skal smøres. Se bruksanvisningen for informasjon om smøring. Fjern viften og rengjør det grundig med pensel. Sjekk beltestrammingen på belter og erstatter løs, stiv eller sprakk.

•Kontroller at bryteren for forsvarlig drift. Kontroller bryteren high-limit for å sikre at det fungerer som den skal. Denne bryteren slår av gassen ved en overoppheting ovn og er en helt avgjørende sikkerhetsnett. Kontroller filteret og erstatte om nødvendig på dette tidspunktet.

•Kontroller røykrøret visuelt for riktig utkastet. Kontroller at det er ingen tegn korrosjon eller lekkasjer på røykrøret også. I dårlig forfatning bør erstattes før du begynner ovn bruk for sesongen.

•Følg ovn inspeksjonen og rengjøringen av kjører ovnen gjennom en syklus. Dette sikrer riktig funksjon, og gir deg muligheten til å finne og rette eventuelle gjenstående problemer.

Tips og advarsler

  • Sjekk grunnleggende først når det oppstår et problem med din Varmeapparat. Sikre termostaten er og satt riktig. Undersøke den elektriske panelet for blåst sikringer. Prøv å trykke på "reset"-knappen på ovnen. Husk å sjekke gass eller olje tilbudet gjelder for ovn din.
  • Slå alltid av strømmen varmesystem før arbeider på ovnen.
  • Forlater og ringe ditt lokale brannvesen hvis det lukter gass i ditt hjem.