Vedlikehold av en Chlorinator

June 16

Vedlikehold av en Chlorinator

Chlorinators brukes til å konvertere natriumklorid i klorid gass for å holde svømmebassenger gratis mikroorganismer. Ofte kalt saltvann chlorinators, er systemene kunne holde bassenget vannet rent uten behov for sterke kjemikalier som en tradisjonell klor pool. Vannet er omtrent halvparten så salt som en tåre, ifølge bassenget Salt Chlorinator online. Elektrodene på generatoren av maskinen vil bli dekket av kalsium buildup over tid og må rengjøres eller erstattet. Vedlikehold av chlorinator kan gjennomføres på bare noen minutter.

Instruksjoner

•Test vann i bassenget for salt nivåer, pH og klor. Bruk testing utstyret som tilbys med chlorinator for å teste salt nivåer av vannet. Kontroller at de er innenfor anbefalt område for chlorinator. Kontroller bruksanvisningen finne det anbefalte nivået. For mye salt vil skade generatoren. For lite salt påvirker evnen til generatoren for å rense bassenget. Testing bør gjøres minst ukentlig, og mer hvis bassenget er brukes ofte.

•Kontroller elektrodene på generatoren. Hvis elektrodene har en hvit buildup, må de renses. Hvit stoffet er kalsium hvis venstre ukontrollert, det vil til slutt føre til at systemet slutter å fungere.

Frakobles kraften i chlorinator. Fjerne den fra bassenget deaktiverer bassenget er pumpen. Skru endene av chlorinator. Hvis det er en kabel som kobler chlorinator til datakanalen systemet, koble kabelen trekke cellen ut.

•Bruk en høytrykk slangen til spray ned cellen. Se hvis vanntrykket alene vil fjerne buildup. For små buildups eller når grunnleggende vedlikehold og inspeksjon, bør vannet være nok til å fjerne alle buildup.

•Mix en gallon av vann med en quart muriatic acid opprette en acid bad å oppløse vanskelig å fjerne kalsium buildups. Alltid plassere vannet i bøtte først, deretter legge syre til løsningen. Avhengig av din merke chlorinator celle, enten hell løsningen i cellen eller plassere elektrodene i løsningen. Blandingen vil boble, som signaliserer kalsium er oppløsning. Fjern cellen eller elektroder fra løsning når det stopper bobler.

Tips og advarsler

  • Legge aldri vann til syre eller syre "hopper" av bøtte og kan forårsake brannskader. Legge til syre i vannet.