Vedlikehold av Cedar tømmerhus

July 13

Vedlikehold av Cedar tømmerhus

Vedlikehold er en viktig faktor i å beskytte investeringen, skjønnhet og holdbarhet av en cedar logg hjem. Selv om insekter det er ikke immun mot dem cedar er motstandsdyktig mot råte. Logg hjem rådet anbefaler basere Vedlikeholdsprogrammet på nettstedet ditt og geografisk plassering fordi regioner har forskjellige effekter på loggen holdbarhet. Investere tid, kan innsats og utgifter med å opprettholde din logg hjemme spare deg høyere kostnader for reparasjon og gjenoppretting.

Inspeksjon

En visuell inspeksjon er første skritt i å finne hva som må tas vare på. Det er lurt å gjøre sesongmessige inspeksjoner og kurere noen mangler. Gå rundt i huset og se etter problemer, for eksempel chinking, som har trukket fra loggene. Se etter mold på loggene fordi det er ikke bare skjemmende men også ødeleggende til tre. Se etter deling logger og graying eller misfarging. Hvis du ikke er sikker om din inspeksjon, kontakt en logg hjem spesialist for å inspisere hjem for deg.

Rengjøring

Vær og UV-skader fra solen fjerne beskyttende behandlinger over tid og hjem trenger en god rengjøring. En strøm skive er den enkleste måten å gjøre dette, men du må holde spray lyset eller vil du skade treet ved å bryte ned cellulosevatt som binder det sammen. Et annet alternativ er å bruke en god tre renere og en stiv, long håndtert børste. Arbeid fra bunnen av hjemmet til toppen og skyll fra toppen til bunnen. Kontroller loggene tørke i flere dager før beskyttende behandlinger. Logger som ikke rydde opp med denne metoden, kan du vurdere korn sprengningsarbeid.

Chinking

Tre krymper, hus bosette og været slår på cedar loggene. Hvis din cedar hjem er chinked, må du se nøye for områder der den chinking er atskilt fra loggene. Det er viktig å lukke opp åpningene fordi Hei skape et sted for mold og mugg å skjule. Fjern alle løs chinking og bland din egen chinking oppskrift du fange opp fra loggen hjem kilder, eller kjøpe syntetisk chinking i en farge som gir en god match til din opprinnelige farge.

Råtne

Hvis du finner at din cedar har råtnet, er det viktig å reparere disse stedene umiddelbart. De fire mest sannsynlig områdene for råte er sprekker, hull, buttskjøter og lavere kurs av logger nær bakken. For små områder kan du bruke epoxy, men for områder som er 4 eller flere inches lang er det best å feste en finér logg.

Behandling

Hvis loggen hjem allerede har noen type tre behandling, finne ut hva det er og velge et produkt som vil være kompatible. Mange behandlingstilbud finnes. Noen er klar for å få ut det naturlige fargen av sedertre loggene, mens andre er protectants med farge enhancers. Protectants kan være gjennomsiktig eller delvis gjennomsiktig. Velg noe med UV-beskyttelse som solens UV-stråler er veldig sterke på logger.