Vedlikehold av benkeplater slakter blokk

December 5

Vedlikehold av benkeplater slakter blokk

Slakter blokk benkeplater ble en gang primært brukt i restauranter og kommersielle innstillinger; de har imidlertid blitt stadig vanligere i bolig kjøkken samt. Holdbar og langvarig, en slakter blokk benkeplate tåler tunge slitasje. Rutine omsorg og vedlikehold må utføres på slakter blokk benkeplater å øke levetiden og holde dem i god stand.

Rengjøring

Slakter blokk benkeplater er enkel å rengjøre. En fille og varmt, såpe vann kan brukes for rens. Mildt rengjøringsmiddel kan også brukes for rengjøring slakter blokk benkeplater. Styre klar av slipende rengjøringsprodukter eller slipende rengjøring pads når rengjøring slakter blokk som disse typer rensing produkter og materialer kan skade tre.

Oljebehandlinger

Slakter blokk countertop må oljes noen ganger å beskytte skogen og bakterier. Oljen fungerer som en barriere ved å lukke porene i tre. En ny slakter blokk benkeplate bør oljes en gang i uken for de seks første ukene etter installasjon. Deretter olje countertop hver tre-fire uker eller mer ofte hvis det brukes ofte for å tilberede. Olje countertop, suge en lofri klut i mineralolje og tørk den sjenerøst over overflaten. Vente 15 minutter på oljen å suge i, og tørke av overflødig med en tørr klut.

Deodorizing og desinfeksjon

En slakter blokk benkeplate er som et skjærebrett innebygd i countertop. Desinfiser countertop etter skjæring kjøtt ved å blande en løsning av 1 gallon varmt vann og 1 kopp hvit eddik. Tørke ned hele overflaten med en ren klut og eddik løsning. Ikke skyll eddik av benken. Hvis countertop er plaget med lukt, gni et stykke sitron over overflaten for å bli kvitt lukten. La sitronsaft stå i 15 minutter og tørk den av med en tørr klut. Sitron fungerer også som en Baktericid, så det vil hjelpe for å eliminere eventuelle dvelende bakterier på overflaten.

Andre vedlikeholdshensyn

Slakter blokk benkeplater er robust, men opprettholde dem riktig vil bidra til å redusere eller hindre skade. Holde varme gryter og potter av countertop med mindre de sitter på en varm pute eller Gryteunderlag. Tørke opp søl fra benken umiddelbart. Forlate vann på benken i lengre perioder kan forårsake fordreining. Skrap av countertop med en stål slikkepott noen ganger om dagen for å holde overflaten sanitary og ren. Unngå klipping kontinuerlig inne det likt flekken på veden. Kutt jevnt over overflaten så tre bærer jevnt. Knivskarpe kanter cleavers bør unngås siden de kan splint eller chip tre.