Vedlikehold av badstue tre

June 11

Vedlikehold av badstue tre

Din egen personlige badstue tilbyr en avslappende opplevelse, slik som de tre delene for å sikre lang levetid er viktig. På grunn av funksjonene badstue utfører innebærer badstue tre vedlikehold forskjellige trinnene enn mest tregjenstander utsatt for elementene. Riktig vedlikehold holder veden ser ny og hindrer dyre erstatninger.

Tetningsmasse

Svært få deler av badstuen skal tettes mot fuktighet. Sel på gulvet og døren med en høy kvalitet tre fugemasse. Disse områdene er mest sannsynlig å bli skitten. Forsegle dem vil gjøre dem lettere å rengjøre. Benker og vegger kan bli beseglet, men ikke med tetningsmasse vanligvis tilgjengelig maskinvare butikker. Bruke en spesiell Tetningsmasse laget av parafinolje på disse delene av badstuen.

Rengjøring

Vaske gulvet av badstue flere ganger i året å fjerne smuss spores i under bruk. Bruke vann og mildt vaskemiddel. Vask setene på denne måten trenger for å fjerne svette flekker og smuss. Bruk pensel til å skrubbe skogen du mer effektivt fjerner flekker. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler, som ammoniakk. Skrubbing seter med børste og rent vann etter bruk bidrar til å redusere smuss buildup.

Tørking

Mens badstue er kjent for å være fuktig og vått under bruk, er det viktig å la dem tørke tilstrekkelig mellom bruker. Bakterier og mugg vokse i varme, fuktige steder, gjør badstue ideelle miljøet. La døren åpen i flere timer etter bruker badstuen for å la skogen for å tørke ut. Varmen fra steinene og luftstrømmen hjelper tørkeprosessen.

Mold

Til tross for din beste innsats utvikle mold fortsatt, spesielt i vanskeligere å nå områder av badstuen. Som mange vet, kan muggsopp være farlig for helsen din ved innånding. Derfor er det viktig å fjerne eventuelle formen som kan oppstå i badstuen din. Bruk en blanding av vann og blekemiddel for å skrubbe området der mold vokst. Dette fjerner mold og desinfiserer området forstemmende mold returnerer.

Sliping

Mens det ikke er vanligvis nødvendig, hjelper sliping benkene fjerne gjenstridig flekker ikke fjernet med rengjøringsmidler. Dette returnerer også benkene den opprinnelige fargen. Men fordi sliping fjerner lag av tre, ikke gjør dette mer enn en gang i året på det meste. Hvis døren pinner på grunn av hevelse fra varme og fuktighet, sand området av døren som stikker for å gjøre det bedre passform for dørkarmen.