Ved å trimme plommer?

November 18

Ved å trimme plommer?

Beskjæring av frukttrær er en viktig oppgave for noen home orchard dyrker. Beskjæring plommer har mange fordeler for treet og hjelper det produserer sunn frukt. Det finnes flere typer beskjæring og teknikkene du kan bruke til å trene unge og voksende plomme trær inkludert tunge årlige beskjæring og lys pruning og opplæring.

Tidsramme

Tunge beskjæring, inkludert åpne senteret beskjæring, bør gjøres på slutten av vinteren. Årsaken til sent-vinter beskjæring er at treet er sovende og ikke produserer nye vekst, kutt tid å lege før spring vekst. Lys beskjæring og forme kan gjøres gjennom året, særlig når prøver å stimulere nye vekst.

Åpne Center beskjæring

Stein frukter, som plommer, drar nytte av en prosess som kalles åpne senteret beskjæring. Åpne senteret beskjæring innebærer fjerning av de fleste center greinene på et tre, å forlate bak en bolle-lignende figur. Denne typen beskjæring er ideelt for slutten av vinteren og bør gjøres når et tre 1 til 3 år.

Summer beskjæring

I tillegg til åpne senteret beskjæring velge noen plomme bøndene å engasjere seg i sommeren pruning. Summer beskjæring innebærer beskjæring av ny, kraftig vekst og skyter. Den ideelle summer beskjæring er når veksten er flere inches lang. Ikke Utfør noen summer beskjæring etter juli som plommer ikke vil ha tid til å helbrede og bli mer utsatt for vinter skade.

Fordeler

Det er mange fordeler til beskjæring en plomme treet regelmessig. Åpne senteret beskjæring forbedrer luftsirkulasjon, hjalp en plomme treet form et naturlig forsvar mot sopp som utvikler i fuktige forhold. Åpne senteret beskjæring kan også sollys inn i midten av treet, holde den frisk. Summer beskjæring fjerner vekst som kan være skadelig for en trestruktur. En åpen, skålformet plomme treet er en sterk treet kunne bære frukt og færre sikkert å erfaring svak, skadet lemmer.