Ved å trimme japanske Boxwoods?

February 25

Ved å trimme japanske Boxwoods?

Japansk boxwood (Buxus microphylla var. japonica) har vært dyrket som et landskap anlegg i USA i mer enn et århundre. Hardy til US Department of Agriculture hardførhet sone 5, japansk boxwood er motstandsdyktige mot kalde temperaturer så lavt som minus 20 grader Fahrenheit. Japansk boxwood vokser med tett løvverk, noe som gjør det nyttig som en landskapsarbeid og topiary busk. Boxwood busker må trimmes regelmessig for å opprettholde en pen form. Tid trimming riktig for å unngå å gjøre skade.

Tidlig Trimming

Japansk boxwoods må trimmes jevnlig i sine to første årene av livet. Kuttet planter tilbake til 6 til 8 inches så snart de er plantet. Tidlig trimming er det første trinnet i trening boxwoods i en ønskelig landskapsarbeid form. I fallet av det første året, trim boxwoods igjen, klippe dem tilbake til halve størrelsen. Klippe dem tilbake til halve størrelsen igjen neste år. Alvorlig beskjæring i de to første årene oppfordrer japansk boxwoods å utvikle flere grener fører til en full titt. Vente til høsten for å klippe boxwoods. Ikke klippe sommeren når ny vekst kan utvikle bare å bli senere drept av skremmende vintertemperaturer.

Forme

Begynn å gi japansk boxwoods formen i det tredje år. Når din busk har vokst like høy og bred som du ønsker, kan du begynne å trimme den regelmessig for å opprettholde ønsket utseende. Gi japansk boxwoods en litt avrundet eller spiss topp, med skrå som en større base enn topp. Designen gir lavere grener for sollys. Hvis japanske boxwoods dyrkes bli topiaries, kan du begynne å trimme dem til bestemte figurer samtidig.

Timing

Uriktig beskjæring praksis kan ikke drepe japanske boxwoods, men plantevekst kan være svak og uregelmessig. Trim boxwoods på senvinteren eller tidlig på våren, når ingen ny vekst blir kompromittert. Hvis mulig, unngå beskjæring helt våren, når nye vekst er blomstrende. Dwarfing og forkrøplet vekst kan oppstå hvis boxwoods fjernes våren.

Vanlig beskjæring

Trimme japansk boxwoods regelmessig for å opprettholde deres størrelse og utseende, men dette er ikke den eneste grunnen til å beskjære busker. Døde og skadede vekst må renske bort så snart det vises å oppmuntre sunn ny vekst og unngå sykdom, hvis noen er til stede. Hvis grenene begynner voksende skjeve eller misformede, Beskjær dem bort for å opprettholde den generelle styrken og attraktivitet i boxwood.