Ved å plante Rose of Sharon busker?

October 19

Ved å plante Rose of Sharon busker?

Rose of Sharon (Hibiscus syriacus) kalles også althea busk. Det er passende for plante i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 8. Rose of sharon er en raskt voksende løvbusk som produserer oppblomstringer av hvit, rød, rosa, lavendel eller hvitt med noen dobbel-blomstrende varianter tilgjengelig.

Identifikasjon

Rose of Sharon blir 12 fot høye og 10 fot bred under optimale forhold. Hibiscus-lignende blomster blir båret langs stilkene av årets vekst i vekstsesongen. Den har dypt kutt mørk-grønne blader og en vase-lignende figur modnes hvis vokser naturlig i en multi-stammet busk. Rose of Sharon kan trenes i en enkelt-trunked prøve. Rose of Sharon produserer blomster i hele vekstsesongen som er attraktivt for hummingbirds og sommerfugler.

Planting og dyrking

Plante eller plante, rose of Sharon busk i sent høsten, vinteren eller tidlig på våren når det er sovende. Anlegget på samme dybde det ble plantet i den forrige plasseringen. Hvis nyplanting en stor busk, grave opp så mye av rotsystemet som mulig og ikke la den tørke ut mens flytting. Plante busk så snart som mulig til den nye plasseringen.

Rose of Sharon vokser best i godt drenert jord med en pH mellom 3.7 og 7.3. Det er imidlertid tilpasses de fleste jord. Plante rose of Sharon der den mottar minst fire timer med direkte sol hver dag. Busk trenger ekstra fuktighet hvis plantet på et tørt sted i full sol, spesielt i det sørlige USA, hvor det kan wilt alvorlig i ettermiddag varmen. Et 1-tommers lag av kompost etterfulgt av en 2-tommers lag mulch over rotsystem bidrar til å bevare fuktighet og kontrollere ugress.

Bruker

Rose of Sharon busker er attraktive når dyrket under de rette forholdene. De kan brukes som et enkelt prøven anlegg eller plantet i grupper. Selv om de mister sine blader om vinteren, de kan brukes til å opprette en blomstrende kantlinje plantet 2 til 4 fot fra hverandre.

Beskjæring

Beskjære rose of Sharon busk tidlig på våren før ny vekst vises. Kuttet alle døde og spinkel svak lemmer til bakken, så kutte tilbake alle vekst med en tredel. Dette hjelper generere ny vekst i våren og øker blomst greven.