Ved å bruke isolerte rør?

October 7

Huseiere vanligvis vet betydningen av installere og vedlikeholde en rørledninger system som distribuerer luften i hjemmet som har oppvarmet eller avkjølt av klimaanlegget eller varmeapparatet. Men noen ganger oversett er betydningen av isolerende rørledningene. Ifølge US Department of Energy, kan uriktig kanaler utgjøre opptil 35 prosent reduksjon i oppvarming og kjøling effektivitet. Men isolert kanaler er mer nyttig i enkelte deler av hjemmet enn andre, og forstå hvorfor er nøkkelen til å utnytte duct isolasjon prosjektet.

Uferdige områder

Rørledningene går ofte gjennom deler av hjemmet som ikke oppvarmet med en sentralfyr eller avkjølt av en sentral klimaanlegget. Disse delene av hjem, kjellere, kravlesøket spaces og loft - tendens til å bli veldig kaldt om vinteren og varmt om sommeren skaper en ekstrem temperatur differensialer mellom oppvarmet eller avkjølt luften å flytte innenfor ledningskanalene og luften utenfor ledningskanalene. Denne temperaturen differensial oppretter kondens og kan redusere den generelle effektiviteten i din varme eller kjølesystem, så det er viktig å isolere noen rør som går gjennom disse uferdige deler av hjemmet.

Ferdige områdene

Det er også viktig å isolere rørledninger som beveger seg gjennom ferdig rom i hjemmet. Disse områdene er ikke så utsatt for ineffektivitet gjennom luften tap, men kondens er mye mer sannsynlig å danne på disse kanaler, som kan føre til fuktighet problemer på hard-å-tilgang områder. Isolerende disse kanaler vil forhindre problemene fuktighet og kondens, men kanaler i ferdige områdene av hjemmet krever vanligvis mye mindre isolasjon enn i uferdige områder.

Installasjon Tips

Stive fiber styret isolasjon anbefales vanligvis for isolerende rørledninger. Du bør vite hva r-verdien du bør sikte på når du installerer isolasjon rundt din kanaler. Avhengig av geografisk og klimatiske forskjeller, kan kanaler overalt krever fra R-2 til R-11 isolasjon. Kanaler i kjellere og kravlesøket spaces kan vanligvis være isolert til lavere R-verdier enn loft.

Betydningen av rør

Tetting åpninger i din kanaler skal være del av total isolasjon strategi. Men godt isolert et bestemt rør er, det vil fortsette å miste luft og reduserer effektiviteten av din varme- og kjølesystem hvis åpninger i rørledningene ikke er ordentlig lukket. Ikke bruk ledningskanalbånd for å forsegle kanaler; tape tilbyr bare midlertidig sel og er ikke så effektiv på å skape lufttett sel som mastik fugemasse eller metall tape.