Vaskemaskin & tørketrommel Kjøperveiledning

March 23

Vaskemaskin & tørketrommel Kjøperveiledning

Ideell vaskeri utstyr kombinasjonen er en skive som ekstrakter maksimal mengde vann under sin spin syklus mens du bruker så lite strøm som mulig og en energieffektive tørketrommel med en innebygd sensor som oppdager når en er tørre og slår seg av. Det er andre faktorer å vurdere, hvor mye vann en skive bruker og den totale mengden strøm maskinene forbruker.

Foran lastere v. topp lastere

Ifølge American Council for en energi-effektiv økonomi nettsted, fordi foran lasting skiver ikke fyller helt med vann er de generelt mer energieffektiv enn topp lastere som flytter vask gjennom vannet med agitators. Nyere versjoner av topp lastere som spray vann på klær ovenfra er imidlertid også mer økonomisk både vann og elektrisitet.

Endrede energi faktor

For å måle nøyaktig øko-vennlighet av en vaskemaskin, søk modeller med Energy Star merking. Så se for den endret energi faktor (MEF) av disse maskinene. Dette angir hvor mye energi er nødvendig å varme vann i maskinen og hvor mye energi brukes spin-drying klærne på slutten av vaskesyklusen. Mengden energi brukt også nesten direkte relatert til mengden av varmt vann brukes. Temperaturinnstillingen for laveste kan bruke så lite som 50 prosent av mengden av varmt vann utnyttet under den høyeste temperatur sykluser. Ifølge American Council for en energi-effektiv økonomi nettsted er det vanligvis mer økonomisk å vaske en stor belastning enn to mindre størrelse mengder Klesvask.

Vann faktor

Se etter vann faktoren (WF). Dette refererer til antall gallon brukt av en maskin til å vaske hver kubikk fot med Klesvask. Å sikre din nye skive bruker som lite vann som mulig Velg en modell som automatisk justerer mengden vann avhengig av belastningen. Eventuelt velge en maskin som lar deg redusere mengden vann når du vasker en liten belastning. Vannforbruk på de fleste konvensjonelle skiver er rundt 40 gallon per syklus. Mer effektive modeller kan tilby bæreevne men bruker mindre enn 25 gallon. Noen mindre skiver bruker mindre enn 10 gallon.

Vanntemperaturen

Husk mer valgene en skive tilbyr i form av vask og skyll temperaturer, mer økonomisk det vil vise seg. For eksempel avslører American Council for en energi-effektiv økonomi nettsted en varm vask med varmt skyll syklus bruker mellom 5 og 10 ganger mer energi enn en kald vask med en kald skyll syklus. Bjørn i tankene også høyere spinn hastigheter føre til mindre tid i tørketrommel, noe som også reduserer energiforbruket.

Tørketrommel

Se etter en tørketrommel muligheten til å slå seg av automatisk når det sanser Klesvask er tørr. American Council for en energi-effektiv økonomi nettsted fastslår at de mest effektive maskinene med denne funksjonen har fuktighet sensorer i sine trommer. Andre måle hvordan tørr vaskeri er ved å måle temperaturen på tørketrommelens eksos. Disse kan over tørke noen typer klær, men er enda mer effektive enn maskiner med tidsbestemte tørking bare.