Varme med infrarødt lys om natten for fugler

June 15

Varme med infrarødt lys om natten for fugler

Mange papegøye arter kommer fra tropiske regioner og er ikke vant til harde vintre. Holder din pappegøye fra kulden er avgjørende for fuglen er å være. Likeledes trenger en syk papegøye eller baby fuglen ekstra varme komfortable eller helbrede. Fuglen-pengeskap infrarødt lys er ideelle for dette formålet, særlig om natten siden de ikke forstyrr fuglens naturlig søvnsyklus.

Bakgrunn og fordeler

Bønder er kjent for å bruke infrarød varme lamper til å holde kyllingene varm, etterligne et ruge miljø. Oppdrettere av eksotiske fugler og papegøyer bruker infrarødt lys eller keramiske Heten lamper til å gi varme til deres fuglene i tilfelle en nødsituasjon som plutselig sykdom. Infrarød varme lamper er den sikreste, mest effektive varme for fuglene fordi de varme objekter i sin nærhet i stedet for luft. De også forstyrr ikke deres naturlig søvnsyklus fordi de bare utelater en dim rødt.

Sikkerhet og oppsett

Kjøp bare infrarød varme lamper godkjent for avian sikkerhet. Noen vanlige pærer kan være belagt med PTFE, det samme stoffet på ikke-henge fast cookware. Dette stoffet slipper ut giftig røyk overopphetet og er dødelig for fugler. Definere et termometer utenfor buret hvor din pappegøye ikke kan nå den. Fest lampen på en nærhet som holder temperaturen rundt termometeret på rundt 25-30C. Holde ledninger, brytere og pærer utenfor fuglens direkte rekkevidde og fra en vann rett som kan sprute på den.

Alternativer

Kjøpe en keramiske varmelampe hvis du ikke får en infrarød for din innenbys pet lager. Keramiske lamper er like trygg for fugler og er spesielt praktisk siden de ikke avgir et lys, og er derfor bra for å holde papegøyer varme om natten. Keramiske Heten lamper er også tilgjengelig for reptiler, så hvis du ikke finner en fugl-spesifikke, spør din innenbys pet lager for en egnet reptil lampe som kan også brukes for fugler.

Vinter varme med infrarød varme paneler

Gi din exotic fuglen ekstra varme hvis du ikke ønsker å skru opp termostat til 80 F. i hele huset. Webområdet fuglen kanal antyder "Avi-Tech's Avi-Temp infrarød varme paneler," å unngå skyhøye elektriske regninger. Disse knytte direkte til fuglens bur for konsentrert varme og bare nå ca 150 F. på overflaten. Knytte et panel innen 2-4 inches av byrået og utilgjengelig for papegøyen.