Varianter av trinsen bønne planter

November 11

Varianter av trinsen bønne planter

Alle deler av trinsen bønne anlegget er farlig hvis spist. Oljen gitt av trinsen bønne planter brukes til å lage medisiner, såper, maling og lakk, ifølge manuell av urteaktige prydplanter.

Mens det ikke kan virke som en typisk anlegget, gjør castor bean bush et dristig aksent anlegg som ikke bør overses. Castor bønner komme noen prangende varianter som vil legge reell interesse i hagen din.

Gibson

Gibson trinsen bønne vokser til et anlegg som når en maksimal høyde på 4 til 5 fot, med blader og stengler som er en blank dyp burgunder. Blomstene er etterfulgt av interessante rødbrun egg-formet valmuen, gjør dette til en attraktiv og uvanlig anlegget.

Rød Spire

Vokser opp til 10 fot, ruver røde Spire trinsen bønne anlegget over andre hageplanter. Dens stammer er rødlig bladverket er bronse-grønn. Utvikle frø pods er runde, røde og "piggete."

Sanguineus

Castor bean "Sanguineus" vokser høy, 10 fot og høyere, og har blader og stengler som blod rødt. Enorme blader og høy vekst av denne castor bean gjør det til et utmerket anlegg for bruker som bakgrunn eller utlån en tropisk følelse til en hage.

Zanzibar

Vokser høy og grønne, anses Zanzibar trinsen bønne en gigant i hagen. Det kan nå til 15 fot, med blader som kan vokse til 3 fot i diameter. Zanzibar castor bønner er stor nok til å skyggelegge et område og gjøre en god skjerm eller bakgrunn plante.

Carmencita

Carmencita trinsen bønne anlegget vokser til mellom 6 og 10 fot i høyden og viser Burgund-rød løvverk. Rød blomsten er uvanlig for en plante som vanligvis har ganske trist blomster. Carmencita fungerer godt i hagen din årlige eller som en høy potted patio plante.