Varianter av Phalaenopsis orkideer

May 17

Varianter av Phalaenopsis orkideer

Paleanopsis orkideer er de ofte kommersielt solgt orkideer, noe som resulterer i et stort utvalg av phalaenopsis varianter og hybrider. Den største phalaenopsis varianter få opp til 3 fot høye og trenger staking å forhindre brudd, mens andre mer kompakt varianter med mindre blomster er ideelle for huset planter. Tradisjonelt phalaenopsis blomstrer i ulike nyanser av rosa og hvitt, men hybridizing har ført ikke bare større fargen variasjon, men interessant petal mønstre.

Phalaenopsis amabilis

Denne arten er ofte funnet i overordnede slektslinje mange phalaenopsis hybrider. P. amabilis blomstrer flere lyse hvite blomster som er opptil 4 inches i diameter langs en lang, forgrening spiker. I naturen finnes denne phalaenopsis arten i hele en bred geologiske området.

Phalaenopsis equestris

Denne ofte blek rosa orkidé er kompakt med et vell av 1 tomme blomstrer langs en sikk-zagged topp. Det er funnet over hele Filippinene og Taiwan. Denne phalaenopsis brukes til å lage miniatyr hybrid Orchid som vokser i små potter.

Phalaenopsis violacea

Denne arten er innfødt til Malaysia og Borneo og blomstrer bare noen 3-tommers blomster om sommeren. Den malaysiske-baserte phalaenopsis har stjerneformet kronblad som er hovedsakelig forskjellige nyanser av rosa, mens Borneo utvalg har typiske blomster med dyp lilla sentre. Denne dypt lilla fargen gjør det mer populære ulike enn tidligere. Denne arten krever mer skyggen.

Phalaenopsis Sweet minne

Dette hybrid bruker P.violacea som forelder, som dominerer den tekstur, leppe og formen på denne phalaenopsis hybrid. Petals er flerfargede med en lys base og mørkere overtoner varierer i farge. Leppene er dyp rød petals har bred. Høy, lang toppene produsere flere 3-tommers blomster som topp sommeren.

Palaenopsis gylne klokkene

Dette hybrid introduserer en farge ikke sett i naturlige phalaenopsis verden - gul. En blek gul base er mønstret med en mørk gul punktere. Den har en russet-farget midten med en hvit. Blomst er litt mindre på 2 1/2 inches bredt og 10-tommers lange blomsten pigg forblir oppreist uten å satse.

Phalaenopsis Paifang Gulløven

Denne orkidé hybrid er blant de mer interessante phalaenopsis, takket være petal mønster og farge. Tett, mørkere farget småblødninger vises på en lysere farget base er nærmere du kommer til midten av orkideer, de tettere den småblødninger får. Waxy blomstene er produsert i perfekt symmetri. Blomster blomstre etter hverandre, og som en blomst forsvinner, et annet bud forbereder å blomstre.

Phalaenopsis Follett

Petal dekorasjon blir enda mer interessant med dette California-avlet orkidé hybrid. Mørkere candy-farget striper er malt på lyse bunnen av symmetrisk klokkeformet kronbladene. Leppen er rikt farget og lenge forgrening innsamlingslageret produserer blomstrer som dekker hele overflaten, åpne fra bunnen til toppen innen en uke.