Varianter av morbær

January 21

Innfødt til Nord-Amerika og Kina, morbær treet vokser i USDA hardførhet soner 7 eller varmere (over sørlige USA). Noen varianter av treet nå høydene av 80 fot, selv om trehøyden varierer blant variantene. Huseiere bruke frukt produsert av treet for syltetøy og sauser, mens dyreliv vanligvis bruker falt frukt. Hybrid kultivarer krysset to varianter tilbyr økt planting alternativer for grunneier.

Hvit Mulberry

Den hvite mulberry, vitenskapelig kjent som Morus alba, vokser til høyder av opp til 80 fot høy. De fleste kultivarer produsere en rosa eller hvite bær. Men produserer Stribling, Urban og Kingan kultivarer ikke frukt. Chaparral også produserer ikke frukt og produserer henger eller gråt grener. Grunneiere plante mulberry ikke-frukt-bærer trær som landskapet plantings. Uten frukt faller, treet produserer mindre rot å rydde opp og tiltrekker seg færre ville dyr som kan skade andre deler av hagen eller hagen. Resultatløs trærne tolerere også tørre forhold mens vokser til et skjema som fungerer godt som en skygge treet.

Red Mulberry

I Ohio-dalen er førsteklasses habitat for Red Mulberry, selv om treet vokser så langt nord som Vermont. Frukt produksjon skjer etter ca 10 år vekst trær lever så lenge 125 år. Trær med ideelle vekstforhold kan bli opp til 70 fot i at levetid. Treet blomstrer om våren Frukt produksjon i sommer. Den røde mulberry sprer naturlig til nye territorium av dyreliv. Fugler og liten dyrene spiser frukt og frø og sette dem senere, noen ganger på et stykke fra den opprinnelige treet. Under kontrollerte situasjoner, kan treet overføres ved heie borekaks.

Svart Mulberry

Den svarte mulberry har høyeste kvalitet frukten av mulberry varianter. Denne varianten er ofte mer en busk enn et tre, men kan bli opp til 30 fot under ideelle forhold. De sort persisk og Kaester kultivarene av den svarte mulberry produsere frukt en tomme eller lange. Sort persisk er kjent for sin tørke motstand mens Kaester er kjent for sin smak og høye nivåer av frukt produksjon.

Andre Mulberry varianter

En rekke mulberry familien er ikke produktivt. Papir mulberry oppsto i Japan der barken behandles i papir. Klassifisert som en invasiv ugress i Florida ytterligere innføring av anlegget er forbudt. Papir mulberry blir en stor busk størrelse på ca 25 fot og Bjørn små lilla frukter. Plante oppdretter utviklet flere hybrid kultivarer kombinerer røde og hvite mulberry varianter. En av de vanligste er Illinois Everbearing, som produserer frukt over utvidede innhøstingen tid og har høye nivåer av hardførhet og produktivitet. Trærne bære store svarte frukter med en søt smak. Frukt modnes over en periode, slik at huseiere å høste frukt for fersk bruk i flere uker.