Varianter av lønn trær i Wisconsin

November 29

Mange varianter av lønn trives i Wisconsin, evne til å tilpasse seg godt til kjølig og fuktig. Best kjent for sap de produserer som er omgjort til lønnesirup, maples også gi tømmer for møbler og andre tre produkter og er kjent for skjønnheten deres løvverk gir i løpet av høsten måneder i Wisconsin skogsområdene.

Sukker lønn

Maple sukker er en stor skog treet i Wisconsin. Den har brede, flate, enkle blader og vokser best i fuktige, fruktbar, godt drenert loams. Eldre sukker maples gjennomsnittlig 90 til 120 fot i høyde og 30 36 inches i diameter. En av de viktigste av hardwoods, brukes til å gjøre en rekke elementer, strekker seg fra gulv til musikkinstrumenter. Sukker maple anses av mange å være den beste kilden til lønn sukker.

Svart lønn

Den svart lønn er veldig lik sukker maple---anses to ofte å være varianter av samme art. Bladene, slik som sukker maple, er bred og flat, men har en mye mørkere bark. Modne trær nå høydene av 70-110 føtter, med en diameter på mer enn 40 tommer. Den svart lønn vokser i fuktig jord. Det er en verdifull kilde til tømmer så vel som sukker sirup.

Rød lønn

Den røde lønn er en av arten av lønn referert til som "myke maples." Gjennomsnittlig modne røde maples er 60 til 90 fot i høyde, og 18 til 30 inches i diameter. Treet er lukket-grained, men det mykere i tekstur enn løvtre maples og mangler figur og maskinering kvaliteter for å produsere fine treprodukter. Det er best kjent for den strålende røde av løvverk i løpet av høsten måneder og er derfor ofte brukt som et landskap tre. Den røde lønn er egnet for sirup produksjon, men det ikke er så produktiv som sukker maple.

Sølv lønn

Også medlem av "myk maples", sølv lønn er lett gjenkjent av bladene, som har en sølvblank undersiden som er merkbar når vinden blåser. Sølv lønn vokser i sumper og bottomlands. Tre anses ikke å være sterke og holdbare bruken er begrenset til billige møbler og masse produkter. Det gir god skygge og er ofte plantet i en trestruktur i urbane miljøer. Selv om det ikke produserer en rikelig mengde sap for sirup, regnes sukker søt og velsmakende. Modne trær kan nå en høyde på 90 til 120 fot, med en trestamme diameter på 36-48 tommer.