Varianter av lilje blomster

November 15

Varianter av lilje blomster

Liljer er noen av de mest populære av alle blomster, spesielt om våren. Liljer er meget lav opprettholdelsen med hensyn til brukervennlighet vekst, og de kommer i en rekke farger og varianter. Som et resultat, fans av lily har en rekke valg når det gjelder å velge liljer for deres hage, spesielle anledninger eller gave å gi.

Påske lilje omsorg

Påske lilje, kanskje en av de mest slående av alle lily varianter, er kjent for sin rikt duftende og fargerike blomster. Selv om stargazer lily ble bare opprettet i den senere delen av 1900-tallet, har det raskt blitt en av de mest populære og ettertraktet av alle lily varianter. Sine blomster, som kan variere i farge fra hvit til dype rosa, brukes ofte i feiring buketter eller formelle arrangementer. Best vekst resultat er påske lilje, som med de fleste liljer, best plantet i høst i alle regioner på grunn av svalende jord.

Peruanske liljer

Peruanske liljer, innfødt til Sør-Amerika, har vokst i popularitet fra langt utenfor deres land av sin opprinnelse. Peruanske liljer kommer i en rekke farger, inkludert slående nyanser av gult, rosa, oransje og hvitt. Med flere blomster for hver stamme, peruanske liljer er populære valg i full vase ordninger for gaver og brukes ofte i innredning for formelle arrangementer. For gaver, er deres mening vennskap og hengivenhet. USDA anbefaler plante peruanske liljer høsten i alle regioner for optimal vekst.

Magiske liljer

Magiske liljer, som ble dyrket i Japan i tusenvis av år, ble først introdusert til USA i løpet av 1800-tallet. Magiske liljer, noen ganger referert til som overraskelse liljer på grunn av deres tilbøyelighet til å vokse i August måned sensommeren, produsere en blek rosa, hvit nesten blomst. En av de enkleste av alle liljene å vokse, magiske liljer gjøre godt i de fleste gjennomsnittlig Haven jord og vil trives i enten full eller delvis skygge. Som et resultat, kan Magic liljer plantes sammen med andre liljer høsten.