Varianter av klatring roser

October 8

Varianter av klatring roser

Klatring roser er hybrid planter som krype opp langs innlegg, murer og gjerder, legge levende farger entryways, baner og trellises. Vanligvis krever klatring roser litt beskjæring, noe som gjør dem ideelle for gartnere som vil en fargerik, lite vedlikehold hage. Klatring steg varianter innlemme hybrid te nærområdet med klassisk hage blomstrer.

Don Juan

Don Juan er en klassisk dype røde rose som blomstrer helt gjennom sommermånedene. Blomstene er stor, med 35 kronblad. Don Juan er en av de få klatring roser i verden som er svært duftende, gjør det en virkelig romantisk plante i hagen din. Bush klatrer til 12 fot, med en 4-til-8-fots spredt. Disse plantene gjøre det bra i hagen soner 5 til 9 og elsker sol og varme. Soner 5 til 9 inneholde stater der minimumstemperaturen kan variere fra minus 20 til minus 30 grader F, f.eks Iowa, Missouri, Oklahoma, Florida, California og Texas.

Lunar tåke

Får sitt navn fra sin natur farge, minner om en full moon, er Lunar tåken en klatring rose som gir full blomster med mye duft. Den søte duften kommer fra oppblomstringer av mer enn 50 kronbladene er dette et perfekt lysthus steg. Lunar Mist er en romantisk, men solid plante, motstandsdyktig mot sykdom og mugg. Lunar tåken gjør best i direkte sol, med busker plantet flere fot fra hverandre. Det er ansett som en liten klatrer, skaper tykke busker som når 7-8 fot høy.

Kjempende

Dette lyse oransje steg legger dynamisk farge, med gjentatte blomstrer hele våren og forsommeren. Blomstrer seg er litt liten, med bare 25 kronblad. Blaze of Glory vokser i hagearbeid soner 5 til 9, nå 14 fot høy. Blomstene nyte direkte sollys og er sykdom-motstandsdyktig. Men har blomstrer liten eller ingen duft; Hvis du leter etter farge og aroma gå andre steder. Blaze of Glory er ble introdusert i 2002 og en nykommer til rose arter.

Sitron marengs

The sitron Meringue er en nyere som ble innført i 2005. Det gir rikelig blomstrer i klynger, gjør dette mindre rose, med bare 20-25 petals, synes mye større. Som navnet antyder, er blomster gule. Dette rose har direkte sol og krever ikke beskjæring å produsere blomstrer i sommermånedene. Det har liten eller ingen duft, men lagt til hagene til å opprette en blanding av farger.