Varianter av furutrær i USA

April 19

Furutrær er evergreens med bunter av smale blader som vanligvis kalles nåler. De er bartrær, betyr at frøene slippes i kjegler. En rekke forskjellige arter av furu vokser i USA, og de er forskjellige i høyde, miljø og voksende vaner.

Svelge

Svelge finnes vanligvis i det vestlige USA. Modne trær har rødaktig-grå bark som er delt opp i store hardt skalaer. Det kan vokse mellom 60 og 130 fot i høyde, og når den er fullt ut modne, det er mellom 2 og 4 fot i diameter. Nålene er lang, mørk grønn og svært stiv.

Smidig furu

Smidig furu vokser i Rocky Mountains og er godt tilpasset til høye, windy rygger. Det er en hardfør furu som thrives på tørre forhold og dårlig jordsmonn. Barken av smidig furu er sølvfargede-grå til blek grå, og som treet modnes, barken blir mindre smidig og mer robust. Barken av eldste smidig pines har en rødbrun skjær. Nålene er lys grønn og nål klynger opprette en dusk på slutten av hver gren. Koner har ingen bust, og når de er modne, de er blek eller lys brun i fargen.

Jack furu

Jack furu vokser i det nordøstlige USA. Tynn Barken av jack furu varierer fra mørk grå til en rødbrun og tekstur er omtrent delt inn i tett-sett skalaer. På høyden fullstendig modne kan treet være opptil 70 fot høy, om personlige er betydelig mindre. Konglene er lang og buede nålene er stiv og mørk grønn.

Gran furu

Gran furu finnes over hele det sørøstlige USA, unntatt de fleste av Florida. Det kan vokse mellom 80 og 100 fot høyde, med bark som er tykk, grå og sprakk. Nålene er tynn og fleksibel, mens Konglene er ovale og en skinnende rød-brun når eldre.

Sukker furu

Sukker furu kan vokse mellom 175 og 200 fot i høyde, og det er funnet i langt vestlige USA. Konglene er stort og spenner mellom 12 og 18 tommene i lengden, og de er sylindriske og avrundet i endene. Nålene er stiv og blå grønn i fargen, mens rødbrun bark er mellom 2 og 3 inches tykke