Varianter av Abutilon planter

August 10

Abutilon planter er medlemmer av Malvacae familien, oftere referert til som mallow. De vokser i mange områder av USA. Abutilon planter dyrkes i bolig- og kommersielle landskap for prangende blomster de produserer.

Abutilon theophrasti

Abutilon theophrasti er oppkalt etter greske botanikeren Theophrastos. Dette anlegget modnes til en høyde på 1 til 4 føtter og funksjoner store hjerte-formede blader med en fløyelsaktig tekstur. Fra juli til oktober gir Abutilon theophrasti gul og oransje blomster som er mellom 1/2 tommers og 1 tomme i bredde. Blomstene produsert av dette anlegget vises i klynger. Dette anlegget foretrekker å vokse i tørre, solrike steder.

Abutilon palmeri

Abutilon palmeri omtales ofte som Palmer's Indian mallow. Denne busk modnes til en høyde på 4 til 8 føtter og gir tett løvverk. Alternative bladene av den Abutilon pameri har taggete kanter. Hele sommeren gir dette anlegget prangende 1-tommers, gule blomster som har fem kronblader og ligner valmue blomster. Når blomstene har blomstret, gir treet runde frukt 1/2 tommers diameter som er silkeaktig å ta.

Abutilon parvulum

Abutilon parvulu, ofte kalt en dverg indiske mallow, er en flerårig busk som modnes til en høyde på 1 til 3 fot. Det er innfødt til Arizona, California, Colorado, Nevada, New Mexico, Texas og Utah. Denne busk produserer prangende røde, oransje og gul blomster som blomstrer fra April til juni.

Abutilon wrightii

Abutilon wrightii er også referert til som Wrights indiske mallow. Dette anlegget er en flerårig busk som vokser mindre enn 1 fot høy og er innfødt til New Mexico og Texas. Abutilon wrightii er oppkalt etter Charles Wright, en botanisk samler som levde 1811 1885. Dette anlegget produserer prangende gul, litt spisse blomster som har fem kronblader og fem kronblader og er formet som stjerner. Veined bladene av dette anlegget er lobed.