Vår samtale sjekkliste for HVAC

February 15

Vår samtale sjekkliste for HVAC

Riktig funksjon av HVAC-systemet er avgjørende for din egen stue. Med enkle kontroller, kan du sikre stua er kjølig eller varm etter behov. Hvis et problem oppdages, kan du reparere enkle spørsmålene selv eller ringe på en profesjonell for de mer komplekse. Enten måte, kontrollere og reparere systemer før du oppdager i siste minutt HVAC systemet ikke kan kjøres.

Rengjøre spiraler

Rengjør kveiler av kjølesystemet, både innvendig og utvendig. Dette gjør at systemet å spole mer effektivt. Skitne spoler kan forårsake kjøres lenger, økende kostnader og skape overdreven slitasje på enheten.

Når kjølemediet nivå

For mye eller for lite kjølemediet kan skade kompressoren i AC enhet. Ta kontakt med produsenten for å finne ut om enheten krever kjølemediet. Hvis den does, kall en HVAC professional har sjekket.

Rengjøre vifter

Blåsere tett med støv og rusk kan hindre luftstrømmen av enheten. Uriktig luftstrømmen kan endre effektiviteten av enheten.

Sjekk avløp

Dreneringsrør der kondens å strømme fra HVAC enheten kan bli koblet. Hvis dette skjer, kan vannet tilbake opp og overflyt i huset forårsaker skade. Det kan også påvirke luftfuktigheten, skape et sted for bakterier og mugg å vokse.

Kontroller tilkoblinger

Elektrisk og gass kan noen ganger løse over tid. Sjekk for å sikre at er alle tilkoblinger tett og riktig koblet. Gasslekkasjer og/eller elektrisk gnister fra løse tilkoblinger skape en alvorlig sikkerhetsrisiko. Har en profesjonell reparasjon noen løse tilkoblinger som finnes.

Sjekk disponibel filtre

Sjekk alle disponibel filtre for å sikre at de er rene og fri for støv. Disponibel filtre kan ha en levetid på en og seks måneder avhengig av filteret og allergen og støv til stede i hjemmet og duct arbeid. Et rent filter sikrer riktig luftstrøm og renere luft i hele hjemmet.

Når starter operasjon

Slå på HVAC-enheten for å kontrollere den starter riktig. Kontroller enheten starter og viften slås på.

Sjekk termostat

Sjekk termostat for å være sikker på at det fungerer på de riktige innstillingene. Kalibrere termostaten hvis nødvendig. Erstatte hvis ikke lenger fungerer som designet.