Vannstanden i min Pool er lav med snø

October 21

Det passende vannivået i et basseng varierer om hvordan bassenget er winterized. Vanntap er muligens normalt, men de fleste ganger vanntap indikerer et problem. Undersøke og løse problemet umiddelbart sikrer bassenget, dekke eller noen annen del berørt innebærer ingen ytterligere skade.

Riktig vinter nivå

Bassenget produsenter forslag redusere vannstanden til under skimmer når winterizing. Men vannstanden kan være over skimmer rørene er blåst ut og koblet. Men hvis bassenget har keramiske fliser langs toppen, er det nødvendig å redusere vannstanden. Overflatevann kan fryse, utvide og sprekk flisene.

Lav vannstand

En høyere vannstanden reduserer stress på overbygg; når vannstanden er lavere, dekselet er utsatt for mer luft og kan tørke raskere. Et cover med mye snø opphopning kan strekke i vannet, spesielt hvis vannivået er lavere. Dette kan skade dekselet som påvirker vannstanden. Hvis dekselet skyver i vannet, kan det presse vannet ut fra sidene av bassenget.

Vannstanden problemer

Bruk en nedsenkbar dekke pumpe for å fjerne smeltet snø og is. Dette reduserer vekten på forsiden og hindrer vann fra siver ut under sidene. Ikke forsøk å måke snø eller fjerne en isblokk fra forsiden. Du kan skade dekselet. I stedet, vent til været varmes opp nok til å smelte isen. I noen tilfeller angir et vann nivå lavere enn når bassenget er opprinnelig winterized en lekkasje. Lekkasjen kan være innenfor duken eller rundt bassenget veggene. Vannstanden vises lavere etter du pumpe vann ut av dekselet. Hvis dekselet har et hull i den, kan pumpen fjerne vann fra bassenget og av dekselet.

Advarsler

Aldri tillate store mengder snø eller is buildup på forsiden. Tillat ikke mer enn 2 inches av vann å stå på forsiden. Holde minst 1 tommers vann på omslaget gir nok vekt til å hindre den fra å blåse ut i sterk vind. Kontroller dekselet regelmessig for å sikre at det er riktig installert og ikke viser tegn på skade.