Vannskader & Mold opprydding

July 8

Vannskader & Mold opprydding

Det er mange årsaker til vannskader i et hjem eller annen struktur. Flom fra nærliggende vannmasser overfylte på en eiendom kan forårsake alvorlige vannskader. VVS problemer som oppstår i utendørs vann linjer, for eksempel plenen sprinkleranlegg, eller innendørs avløp også føre vannskader. Potensialet for muggvekst finnes i alle disse tilfellene, spesielt når usett overflater er ikke reparert, som veggen innramming eller subflooring. En grundig mold rengjøring er nødvendig å fjerne dette helsefare fra området.

Nivåer av vannproblemer

Det mest åpenbare tegnet på vannskade oppstår etter en stor flom begivenhet. Andre fuktighet problemer kan finnes usett under vegg og gulv gulvbelegg eller loft og kravlesøket spaces. Små avløp lekkasjer i dusj kamper, under commodes eller rundt vannet linjer for synker og vaskemaskiner opprette et fuktig og fuktig miljø innenfor en vegg eller under flis og linoleum. Kondens fra dårlig isolert Rørleggertjenester linjer er en jevn fuktighet, spesielt på forsyningslinjer som plasserer varmt og kaldt vann avløp hverandre. Dette er alle førsteklasses muligheter for muggvekst å begynne.

Vannskader til strukturelle komponenter

Cellulose og tre fibre vil bli alvorlig skadet av vann, og er felles områder i muggvekst. Gips er spesielt utsatt for vannskader og mold vekst, fordi det har en tendens til å absorbere og beholde noe vann som den kommer i kontakt. Dette gjelder også for veggen studs, taket bjelkene, gulvbord og kryssfiner vindsperre som brukes ofte i takkonstruksjonen. Tre støttepilarer brukt i eldre hjem konstruksjon og hevet stiftelse innramming er også mål for vannskader, spesielt når flom eller uriktig gradering presenterer en pågående potensial for vann å samle i og rundt et fundament.

Flom opprydding metoder

University of California, Irvine har vedtatt et program basert på fjerning og utbedring av vann-skadet elementer å hindre muggvekst etter en stor flom begivenhet. Dette inkluderer fjerne noe vann eller gjørme igjen, skrubbe overflater med rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler, ved hjelp av en våt/tørr vakuum på tepper og erstatte noen veggen, tak eller gulv komponenter som har vært for dårlig skadet for å bli reparert. Grundig tørr og ventilere berørte områder ved hjelp av vakuum og fans etter alle skader er behandlet. (Referanse 2)

Mold opprydding anbefalinger

Environmental Protection Agency (EPA) gir retningslinjer for mold opprydding. Selv om disse retningslinjene ble utviklet for utbedring av mold i skoler og andre institusjoner, EPA anbefaler bruk av retningslinjene i enhver situasjon der vanninntrenging har forårsaket skade eller mold vekst. Bøker og dokumenter kan være frosset eller frysetørket inneholder mold. Stoppede møbler bør vacuumed med en vann utvinning maskin eller må rengjøres profesjonelt om nødvendig. Gardiner og gardiner må renses eller dry-cleaned i henhold til etikett instruksjon. Linoleum, keramiske fliser og vinyl belegg tørkes tørr og skrubbet med såpe og vann. (Referanse 3)

General Mold opprydding råd

En hard, nonporous overflate skal rengjøres grundig med en utvannet vaskemiddel og selv desinfeksjonsmiddel. Porøse overflater, som tre og møbeltrekk, bør vacuumed eller tørket så tørket ut helt med avfuktere, fansen eller ovner. Fremfor alt, bør et element som er helt skadet eller som presenterer åpenbare muggvekst forkastes.