Vannskader & Mold forebygging

May 30

Vannskader & Mold forebygging

Hvis hjemmet er skadet av vann fra flom, kraftig regn eller ødelagt vannlinjen, må du ta affære raskt før mold begynner å vokse og lage en helsefare og ytterligere ødeleggelse. Mold vokser på alt og kan dekke dine vegger, gulv, møbler og personlige eiendeler. Det er vanskelig å fjerne og krever innsatsen enn forebygging.

Første 48 timene

Fastslå når vannskader skjedd hvis mulig, og arbeide for å tørke ut hjemme innen 48 timer. Først må du finne vannskader og reparasjoner å stoppe flommen hvis aktuelt. Ta vare med flom fra regnvann eller flom; Dette vannet skal behandles som om det er forurenset. Også slå av strøm hvis vannet er høy nok til å komme i kontakt med elektriske ledninger. Manuelt fjerne så mye vann som mulig og begynne tørking gulv. Ta tepper utenfor tørke.

Bruk et vann utvinning vakuum for å fjerne vann fra tepper og gulv. Bruke vakuum til å trekke ut vann fra stoppede møbler. Fjerne og slette vannskadet fliser og isolasjon. Ta målinger på veggene med en fuktighet meter og sammenligne resultatene med en nondamaged vegg i et annet rom å kontrollere veggen er tilstrekkelig tørket ut innen 48 timer. Hvis ikke kutte over vann og erstatter det Wallboard AS. Vask tregulv og overflater med en såpe og vann løsning og la det tørke. Hvis din panel er våt, lirke den fra veggen slik at det blir tørr under. Bruk avfuktere, fansen eller sentral varme tørke ut området så raskt som mulig.

Etter 48 timer

Observere hjemme for underskriver av mugg hvis 48 timer har gått siden vannskader. Hvis hjemmet lukter muggen, eller du kan se mold, må du ta forholdsregler før du arbeider i området. Du må ha en respirator så du ikke inhalerer mold som det kan forårsake alvorlig sykdom. Bruke støvler, hansker og verneklær. Ditt hjem nå krever grundig rengjøring og desinfisering. Kvitte seg med møbler som har vært vått i mer enn 48 timer. Du må også trekke opp og erstatte teppet. Skjær og fjern wallboards som har vært senkes ned i vann.

Forebygging

Hindre vekst av farlig mold ved å se etter tegn på vannlekkasje i huset. Hvis du ser et vann flekker, bruk en fuktighet meter for å avgjøre om det er fra en gjeldende lekkasje eller en gammel en. Hvis du ser en våt flekk på teppet, tørke den og se nøye se hvis returnerer. Reparere alle lekk avløp i huset. Sjekk under synker å sikre at det er ikke fuktig der. Reparasjon taket lekker slik at hjemmet ditt ikke blir fuktig når det regner. Landskapet din hage slik at vann renner bort fra hjemmet ditt når du får kraftig regn.