Vannrett vinduet behandlinger

January 14

Vannrett vinduet behandlinger

Vinduet behandlinger tjene både et funksjonelt og decorative formål. Typer horisontal vinduet behandlinger som dekker hele vinduet hjelpe for å overdøve solen å gjøre hjemmet mer energieffektive. De også legge personvern til et rom ved å blokkere større Vinduer. De ulike stilene av vinduet behandlinger legge litt dekorative til alle rommets innredning.

Plantation Shutters

Plantation shutters er innendørs skodder. Vanligvis laget av tre, består plantation shutters av en treramme og flere loddrette Hemsen som går vannrett på tvers av hele vinduet. Disse skodder kan bli skråstilt åpen eller lukket bruke en trekke ledning på side. Dobbel plantation shutters med en åpning i midten åpne helt fra vinduet ligner på en utendørs persienner. Tre kan bli malt eller beiset for å matche noen innredning. Disse stilene av vinduet behandlinger er vanlig i tradisjonell interiørdesign

Valance

En valance gardin går vannrett øverst i et vindusrammen. Valances varierer i tykkelse, farge og utforming. For eksempel, består en typisk valance av ett stort panel av stoff som dekker en tredjedel av det øvre vindusrute. Noen av disse gardiner kjøre rett over, mens andre har scalloped eller ruffled kanter nederst for detaljene. Det er dusinvis av teksturer, mønstre og farger for valances å matche ethvert hjem innredning.

Romerske nyanser

En romersk nyanse er en kombinasjon av horisontale dekket av en loddrett klut, som forener stykket og gjør en solid design. Skyggen er skreddersydd for vinduet dekker glasset for personvern. En senket skyggen passer jevnt mot vinduet mens en hevet skyggen passer jevnt langs toppen av vindusrute, ligner på en valance. Mens romerske nyanser kommer i mønster, er en farge mer populært i moderne og tradisjonelle hjem design.

Blinds

Blindene er den vanligste typen vannrett vinduet behandlinger. Blindene er en rekke små - og mellomstore paneler koblet sammen av to ledninger. De kan trekkes åpent, lukket lukket eller ned venstre og skråstilt åpen. Blindene kommer i en rekke materialer av plast til tre, og en rekke størrelser fra mini-blinds til større tre paneler. Tradisjonell plast mini-persienner er de vanligste stil fordi de er billigere å installere og arbeide med alle interiør. Større tre blinde koster mer, men bedre det generelle utseendet på et rom mer enn plast blindene.