Vannplanter for Freshwater tank

March 23

Vannplanter for Freshwater tank

Når du oppretter et nytt akvarium, er en av de første valgene du gjør hva slags planter å bruke. Mens noen attraktive kunstige planter på markedet, har plante tank med bo planter en rekke viktige fordeler. Bo planter gi naturlig ernæring til fisken de knaske bladene, og de legger til oksygen i vannet. Bo planter også gi et mer naturlig utseende til deres tank. Velge riktig planter for ferskvann tank kanne forsterke skjønnheten i akvariet ditt.

Brasiliansk Pennywort

Den brasilianske Pennywort er en raskt voksende plante som kan utdannet å vokse loddrett eller vannrett i tanken. En separat rotsystem former under bladene, gi anlegget et interessant utseende og hjelpe den forbli på plass i tanken. Mange amatører bruker dette anlegget å skjule opptak rør og makt filterene eller å gi ly for sjenert fisk og nyklekte fry

Snikende Jenny

Snikende Jenny anlegget er et godt valg for kaldt vann akvarium fordi naturmiljøet myrer i kaldt vann klima. Likevel dette anlegget tilpasser seg til bare om noen ferskvann miljø, og det gjør en god midsection eller forgrunnen plante. Snikende Jenny røtter ganske lett og vokser godt i godt opplyste tanker.

Nålkapselmoser

Nålkapselmoser er en rotløse plante med en rekke bruker i ferskvann akvariet. Det er ansett som et utmerket flytende plante å beskytte nyklekte fry og sjenert topp-svømming fisk. Amatører kan også begrave bunnen av anlegget i akvariet grus og bruke den som en forgrunns- eller mid-Level dekorative anlegget. En fordel med Nålkapselmoser over andre planter er at mange plante-spising fisken ikke finner bladene velsmakende. Hvis du har fisk som pleier å drepe plantene dine ved nibbling dem, virker Nålkapselmoser i tanken din.

Japansk Rush

Japansk Rush har en grasslike utseende, og som gjør det et godt valg for både forgrunn og bakgrunn planting. Dette anlegget er ikke egentlig en akvatiske plante, men den kan overleve i opptil ett år når helt neddykket i vann. Anlegget vil være sunnere, men hvis den øverste halvdelen av vannet. Det gjør dette plante et godt valg for akvarier frosker og andre amfibier.