Vannmelon modning tid

March 24

Vannmelon modning tid

Vannmeloner er en varm-sesongen avling og modne på sommeren, med skarpe, forfriskende frukt tjene som husmannskost sommerlige grillfester og piknik. For å nyte de ferskeste og ripest frukten, må du plante din vannmeloner riktig forutse innhøstingen og lære å vurdere beredskap plantene for innhøsting.

Dager å høste

Som de fleste beskjære varianter varierer vannmeloner noe i tiden du bør forvente fra planting og høsting, selv om alle vannmelon varianter krever en relativt lange vekstsesongen. De tidligste vannmelon variantene krever fortsatt 70 dager mellom planting og høsting, og main-sesongen varianter krever som 85 dager. Seedless vannmeloner sammen med hoved-sesongen beskjære og ta mellom 80 til 85 dager til modenhet.

Sjekke modenhet

Visste tid til å høste for variasjonen du har plantet kan du forutse innhøstingen. Når den tid går, må du starte kontrollen meloner for modenhet. Den populære praksisen med dunkende meloner å vurdere modenhet fungerer ikke alltid for vannmeloner. De karakteristiske kjedelige smell kan bety en melon som er moden og klar for plukking, eller det kan bety en overmoden, grøtaktig melon.

Bruk i stedet visuelle egenskaper av anlegget for å vurdere modenhet. Tendrils nærmest for frukt vil slå brun og sprø når melon er klar for modning. Skallet blir kjedelig og tøff; det vil føles grov når du gni det, og din negl bør lenger innrykk skallet. Til slutt, fargen endres, bli en duller grønn som gule der frukten kommer i kontakt med bakken.

Voksende sesongen behov

Vannmeloner har behov og krever en lang vekstsesong, som kan gjøre nå modenhet en utfordring for gartnere som bor i nordområdene med kule klima. Vannmelon frø vil spire i jord temperaturer under 60 grader F planter er utsatt for frost. Eldre planter vokser best ved temperaturer mellom 70 og 85 grader F.

Utvide vekstsesongen

Hvis du ikke bor i et område med ideelle vekstsesongen for vannmeloner, kan du gjøre for å fremskynde modning prosessen. Fordi vannmeloner trenger varm jord for å spire, vil dekker frø sengen med svart plast gressmalingsklaffen hjelpe jord å varme opp raskere. La svart plast mulch på plass før temperaturen øker. Deretter kan du ta det opp eller spray det hvite. Polyetylen eller flytende rad dekker holde våren luft temperaturen varm rundt planter og lar deg angi plantene dine ut tidligere.

Starter vannmelon frø gir innendørs deg et hopp på vekstsesongen. Du kanne fremskynde harvest som to uker hvis du starte frø innendørs, produsere tidlig-sesongen vannmeloner på mindre enn to måneder.