Vann vil ikke fylle tanken av toalettet

August 1

Vann vil ikke fylle tanken av toalettet

Toalettet er en av de mest verdsatt teknologi i moderne hjem. Fleste tenker ikke over deres toalettet før det slutter å fungere. Hvis toalett tank ikke fylle med vann, kan ikke det tømme. Det er flere grunner til at toalett tank ikke kan fylle, og du må kontrollere hver en systematisk for å diagnostisere problemet.

Vannforsyning

Det første du er vannforsyningen til toalettet. Slå på vasken kranen slik at vann service hjem ikke har blitt avbrutt. Hvis den har, kan du kontakte din lokale verktøyet selskapet. Hvis vannet strømmer, sjekk stengeventilen på veggen under toalettet. Hvis den er slått helt med klokken, får ikke akvariet vann. Slå ventilen mot klokken for å slå på strømmen.

Levere rør

Levering røret kobler stengeventilen til toalett tank. Disse rørene består vanligvis av stive chrome, fleksibel plast eller fleksible metall/plast kombinasjoner kalles et nei-burst-rør. Hvis denne rør har noen kinks eller hindringer, vil vann ikke kunne nå tanken. Fjerne røret på hver ende med to par tenger: ett par lampen fortsatt og en annen vri av mutteren holder røret på plass. Erstatte gamle røret med en ny.

Tank Ball

Tank ballen er en propp plass til ventilen koble toalett tank til bollen. Når du skylle toalettet, stiger ballen, slik at tanken å renne. Hvis ballen ikke setet riktig i ventilen, kan tanken ikke fylle. Med vannet stenge, Løsne skruen på skyve guide armen koblet til ballen. Skyv guide armen langs overflyt røret til ballen sitter riktig i ventilen. Hvis ballen seg selv er skadet, erstatte den.

Overflyt Tube

Overflyt røret er et rør med en åpen topp som fører inn i toalettskålen. Dette røret gjør avrenning ved et overfilling toalett å hindre vannet renner ut av tanken. Hvis dette røret er sprakk eller feil tilkoblet, vil vannet renne fra tanken. Tømme tanken og fjerne den fra bollen ved å fjerne skruene som holder den på plass. Overflyt røret har en plast mutter som holder den på plass. Fjerner dette mutter, kan du fjerne og erstatte røret overflyt.