Vann Tøymykneren reparasjon & feilsøking

December 13

Vann Tøymykneren reparasjon & feilsøking

Mens kalkfilteret systemene varierer, hvis din slutter å fungere er det sannsynlig av en av noen vanlige problemer. Før du ringer en reparasjon tekniker for å løse dine kalkfilteret, kan du prøve å løse problemet selv.

Instruksjoner

•PURGE avløpsvannet fra tanken og start kalkfilterets gjenfødelse behandle ved hjelp av en skrutrekker til å slå disse bryterne. Disse knottene bør være på toppen av tøymykner, der den kobles til ditt hjem Rørleggertjenester.

•Åpne toppen av salt tank og sjekk salt nivået av din vann Tøymykneren. I de fleste modeller må kalkfilteret være minst en tredel full av salt for å produsere bløtt vann.

•Gå omløpsventil til ut posisjon. Hvis omløpsventil i den omkjøringsvei posisjonen, kan kalkfilteret ikke mykne vannet i hjemmet riktig.

•Kontroller vannstanden i tanken. Hvis saltet er over vannet, kan den størkne til et punkt der vannet ikke kan trenge gjennom salt. Denne solide salt kalles en salt bro, og hvis dette er tilfellet, bruk en lang gjenstand som et kosteskaft forsiktig bryte gjennom salt broen og skyve det tilbake i vannet. Dette vil reparere salt bro problemet.

•Look på ventilen tømmeslangen og sikre det ikke crimped, bøyd eller kinked. Slike ventil avløp slangen problemer er en vanlig årsak til vann Tøymykneren problemer. Hvis ventil tømmeslangen er malplassert, skyve den tilbake på plass.

•Rengjør deler av akvariet, inkludert salt tanken, massen og harpiks tank injektoren. Hvis disse delene av kalkfilteret er skitten eller encrusted med metall innskudd, som jern i harpiks sengen, fungerer de ikke ordentlig. Du kan rengjøre salt tanken med en våt/tørr vakuum, men spesielle rust-fjerning kjemikalier er nødvendig for jern innskudd problemer. Disse kjemikaliene er tilgjengelig på oppussing butikker.