Vann Tøymykneren harpiks behandling

May 14

Vann Tøymykneren harpiks behandling

Hvis du finner konstant skitt og rester selv etter vask din servise eller badekar, har du sannsynligvis "hard" vann. Hardhet skyldes store mengder magnesium og kalsium i ditt hjem vannforsyning, gjør rengjøring utfordrende og noen ganger ineffektive. Vann bløtgjøringsmiddel bruke harpiks til å fjerne det meste av kalsium og magnesium fra vann. Harpiks spiller en viktig rolle under ionebytte prosessen som hjelper fjerne hardhet fra vannet i boliger og bedrifter.

Funksjonen

Vann nedtoningen er en ionebytte prosess som fjerner kalsium og magnesium ioner med natriumklorid salt eller saltlake. Harpiksen er et stoff som utgir natrium- eller kalium i vannet, erstatte "hard" kalsium og magnesium mineraler med "soft" natrium- eller kalium mineraler. Saltlake løsninger som solenergi salt eller fordampet salt brukes til å lade harpiks med natrium og kalium ioner. Denne prosessen sikrer at kalkfilteret beholder sin effektivitet og varer for år i stedet for måneder.

Systemkomponenter

Utrustningen for vann nedtoningen behandlinger inkluderer en tank for å holde harpiksen, så vel som passer rør slik at hardt vann å strømme inn i tanken og behandlet vann å strømme ut igjen. Noen vann renseanlegg inkluderer en egen tank for saltlake løsninger, som oppdaterer og regenerere harpiksen. Ventiler skylle ut salt vann produsert under harpiks regenerasjon. I tillegg vann Tøymykneren systemer kan betjenes manuelt eller har automatisk og halvautomatisk enheter som kontrollerer hastigheten på harpiks gjenfødelse. Disse components, og volumet av vann skal behandles, vil påvirke installasjonen og vedlikeholdskostnader.

Fordeler

Vann Tøymykneren behandlinger ikke bare å fjerne smuss og skitt under rengjøringen men også bevare stoffet og farger i klær. Harpiks utgitt under ionebytte prosessen fjerner også uorganiske kjemikalier og metaller fra vann. Videre reduserer behandling av vann med en harpiks mykgjørende prosessen opphoping av skala kalsium innskudd på inventar og i varmtvannsberederen og rør.

Ulemper

Om bløtt vann er et aktivum i husholdning rengjøring og daglig vask, kan noen finne det ubehagelig (men ikke usikre) å drikke. Unngå vanning yards eller hage med bløtt vann. Planter trenger kalsium og magnesium, som er nødvendige næringsstoffer for vekst og sunn jord.

Betraktninger

Selv om moderne hjem inneholder vanligvis avløp systemer som kan håndtere kalkfilteret behandlinger, må eldre boliger installere vannrør som vil behandle vannforsyningen eiendommen. Installere disse behandlinger kan være dyrt. Klassifisere hardhet nivået av rå vannet før du bestemmer om du trenger en point-of-entry (POE) behandling. En lav klassifisering kan bare kreve behandling for din varmtvannsforsyning, og dermed forringe installasjon og vedlikeholdskostnader. I tillegg til å måle hardheten av vannet, kan du beregne hvor ofte harpiks må lades eller regenerert. Sopp, Slim og andre bakterier skjemaet matter i harpiks, redusere effektiviteten.