Vann salat dammen planter

July 13

Vann salat planter (Pistia stratiotes L.) er attraktivt akvarium og dam planter godt bedriftsmiljøer, men de flykte ofte til nabolandet våtmarker. De raskt spre og ta over innsjøer og elver. Land Agenturer vurdere vann salat en helsefarlige luke i Alabama og California og har forbudt anlegget i Florida og Texas. Huseiere som ønsker å vokse vann salat bør sjekke om deres tilstand har lignende begrensninger på planter.

Habitat

Vann salat planter vokse over hele sørøstlige USA, men de finnes også i Arizona, California, Texas og Hawaii. Plantene vises så langt nord som New Jersey og New York til tross for påstander at kaldt vær begrenser deres spredning. Plantene vokser i kanaler, grøfter og hvor som helst de finner saktegående vann.

Funksjoner

Som navnet tilsier, ligne vann salat planter flytende salat hoder. De danner rosetter av tykke, grønne blader med fine hår og fremtredende årer. Plantene utvikle hvite blomster, men de er gjemt i rosetter. Lyse røttene vokser opp til 20 tommer lenge og har en fjærlett tekstur.

Vekst

Noen vann salat planter skjemaet seedlings i milde klima. Andre spire datter planter fra stammen som stolons. Plantene interlink for å skape store, flytende matter som dekker hele dammer, tette stormen avløp og hindre elva trafikk. Flytende Mattene redusere mengden av oksygen i vannet, som i sin tur dreper fisk. Til slutt, de forstyrre balansen av økosystemer og forstyrre båtturer, fisking og svømming.

Kontroll

Mekanisk alternativer omfatter tømme vann salat dammen planter med en kommisjon. Kjemisk alternativer inkluderer algaecides og plantevernmidler. Flytende diquat formler inneholder både algaecides og plantevernmidler som drepe dammen planter på kontakten. Flytende penoxsulam og glyfosat formler er bredt spekter, systemisk plantevernmidler som drepe planter sakte. Øvelse forsiktig med kjemiske behandlinger som akvatiske plantevernmidler deplete oksygennivået og drepe utilsiktet fisk.