Vann Penny livssyklus

November 20

Vann Penny livssyklus

Psephenidae, eller vann penny biller, er en av de vanligste akvatiske insekter familiene og en indikator Art for vann helse. Medlemmer av Psephenidae, vann pennies gjennomgå fullstendig forvandling med Larvene bare vagt ligner på voksne. Larvene lever i rask kjører bekker---også kalt riffles---før de er klar til å forpuppe seg. Voksen beetle har læraktig vingene dekker kroppen og kan finnes under streamside rock og logger. Voksne mat ikke.

Tidsramme

Voksne hunner innskudd en enkelt lag av 400 til 600 lyse gule egg på undersiden av riffle steiner og steiner. Larvene klekkes og falle i riffle. Når de kommer i kontakt med steiner og stein, fester de seg. Vann beetle larvestadiet er 1-2 år. Når moden, larvene krype ut av vannet og begrave seg i en liten mud kammer å forpuppe seg. Voksen framgår mud chamber og begynner den reproduktive syklusen umiddelbart. Det antas at voksen levetiden er mer enn tre uker.

Identifikasjon

Larvene identifikasjon er lett utseendet for forskjellige flat, semi runde og deres unike vane med clinging til steiner og steiner. Larver fargen kan variere fra blek oransje brun svart avhengig av omgivelsene. Larvene har tygge munnen deler til skraping mat av stein, stein og klorte ben til klamrer til bergarter i bevegelige vann. Voksen vann penny biller er mørk med noe flat organer og kort tråd-lignende antenner.

Størrelse

Larvene er 3 til 10 mm (0,12 0,39-tommer) lenge semi runde med bein og hodet dekket helt av sine rygg plater. Voksen biller nå 4 til 6 mm (0,13 til 0.24 tommer) lang og er dekket med læraktige vingene.

Funksjonen

Larvene lever av alger og andre mikroorganismer fra steiner og stein, som hjelpemidler i opprettholde øko-balanse i riffle miljøet. Ferskvannsfisk som ørret og overvintringen---insekter som spiser andre insekter---vannet insekter tære på vann penny larvene, så Larvene representerer mat for andre medlemmer av samfunnet riffle.

Betydning

Vann penny Larvene anses riffle helseindikatorer. De har ingen toleranse for forurensning og vil ikke være tilstede bør miljøet være kompromittert på noen måte. Vann penny Larvene er et tegn på et sunt, rent vann miljø.