Vann lekker i kjelleren

July 17

På grunn av deres underjordiske steder er de fleste kjellere naturlig høy fuktighet områder i hjem. Mens enkelte problemer kan skyldes denne oppsamlingen av fuktighet, ovner og avfuktere er vanligvis nok til å holde kjelleren tørr. Det er en annen historie, men når kjelleren har en faktisk lekkasje. Det er flere grunner Hvorfor slike lekkasjer oppstår.

Mur og FloorJoint

Ifølge nettstedet "Waterproofing.org", 90 prosent av kjelleren vann lekkasjer skje på felles der vegg og gulv møtes. Hydrostatisk trykk bygget opp på bunnen av strukturen på grunn av alt vannet i jord ovenfor forårsaker fuktighet å finne banen til minste motstands vei, som vanligvis gjennom en vegg og gulv felles eller en sprekk. Dette er nesten alltid tilfelle skyldes sjelden seepage gjennom gulvet. Gulvavløp kan være problemet, men rengjøring ut en tette avløp linje ville sannsynligvis nok i å løse problemet.

Forstyrret jord og jomfru jord

Vann tendens til å samles i forstyrret jord mer enn i jomfru jord. Forstyrret jordsmonnet er jord som ble gravd ut og fylt i løpet av prosessen med å bygge ditt hjem. Jomfru jord er delen av gården som var igjen uforstyrret under byggeprosessen. Selvfølgelig er jomfru jord sannsynligvis være mer kompakt og mindre permeabel. I mellomtiden fortsatt svært gjennomtrengelig jord rundt grunnlaget hvor skitten var shoveled eller øses tilbake i av maskiner. Når det regner, vann trenger denne forstyrret jord lett og siver helt ned til bunnen av strukturen. Vannet bygger opp i jord, forårsaker det hydrostatisk trykket som kan føre til lekkasje.

Negativ karakter

Et problem du har kontroll over som kan forårsake kjelleren å lekke er karakteren landet rundt hjemmet ditt. Vann renner nedover på grunn av tyngdekraften, og pleier å sive i den retningen for. Hvis plenen er skrå mot hjemlandet, samler vannet mye raskere enn det ellers ville. Ideen er å gradere plenen der vann ned vegger, faller nær hjemmet eller sprut over takrenner går fra bygningen. Ikke bruk gressmalingsklaffen å prøve og korrigere problemet karakter. Vann renner gjennom mulch lett. Faktiske jord bør legges i hjemmet å gjøre banen fra plenen hjem et klatre oppover.

Takrenner

Takrenner er viktige i å forebygge kjelleren lekkasjer. Mindre vann det er rundt grunnlaget, jo mindre sannsynlig er det kjelleren lekkasjer. Kontroller at du har feilfri rennesteinsunge som tillate gratis flyten av regnvann i nedløpsrør. Direkte nedløpsrør til steder som vil dumpe vann langt nok fra stiftelsen å forhindre jord i å bli mettet i utkanten av hjemmet. Med riktig gradering, vil dette kreve innbindingsmargene på tom vann bare et par feet fra hjemmet.