Vann godt boring sikkerhet

March 9

Vann boring innebærer bruk av hånd grave utstyr eller en mekanisk drill rig å bore et hull for godt materiale. Aktiviteten er farlig for både utdannet profesjonelle og nybegynnere. Boring personell må følge retningslinjene for sikkerhet for å fullføre brønnen samtidig sikre sikkerheten til alle området personell og tilskuere.

Drill Rig sikkerhet

Mekanisk drill riggene har bevegelige deler som roterer skruene i bakken til å lage en borehull for well. Kronglete bevegelse kvernen og bore hodet kan klype ting som blir mellom brikkene. Boring personell bør holde kroppsdeler og verktøy fra drill hodet og kvernen. Skruene er vanligvis 5 eller 10 fot lang og koble sammen med bolter eller har gjenger slutter å skru sammen. Du bør ta vare som du kobler til skruene sammen at du ikke klemme fingrene. Manuelt skruene er ikke farlig selv om du bør ta vare ikke for å skade ryggen av kronglete kvernen på dybde.

Verneklær

Verneklær kan bidra til å sikre din sikkerhet ved bruk av en borerigg. Du burde ha alle din klær når du er på stedet selv om du bare hjelpe eller observere driller. Hard hats vil beskytte deg mot overhead farene som drill rig mast og forhøyet skruene. Tungt arbeidshansker, vernebriller og stål-toed støvler vil beskytte hendene, øyne og føtter. Hvis området er spesielt gjørmete eller forurenset, vil en kjemisk resistent Dress Beskytt arbeidsklær og hud. Ørepropper er avgjørende under drift av en drill rig opphøyet støynivået.

Arbeid sonen oppsett

Sikkerheten til sonen arbeid er ansvar både borerne og webområdeeiere. Hvis boringen ligger i et travelt område, definere barrikader med så hester, kjegler og forsiktig tape for å holde tilskuere fra området. Arbeide med eieren av eiendommen å varsle området personell og besøkende boring aktiviteter. Før boring, skal mannskapet ha et nettsted sikkerhet møte for å diskutere sikre arbeidsrutiner og prosedyrer. Hvis nødvendig, stedets personell skal delta på møtet i tilfelle de trenger å være i nærheten av utstyret.

Verktøyet klaring

Minst tre dager før boring begynner, bør er ansvarlig for prosjektet ringe lokale verktøyet selskapene og be dem om å markere alle underjordiske verktøy på eiendommen. Ofte vil nytte å finne tjenester bare markere verktøy som de kommer inn egenskapen, så du bør også vurdere bygging områdekart og intervjue ansatte for å finne ut hvis det finnes flere underjordiske verktøy. I tillegg bør borerne bruke en hånd kvernen for å grave de første 5 til 6 fot å finne ut om ekstra umerkede verktøy finnes.