Vann flekk flytting fra Metal

March 30

Fjerner flekker fra metalloverflater kan være en ganske enkel oppgave når du innlemme høyre flekken-fjerningen. Det er en rekke detaljhandel rengjøring produkter på markedet som feilfri og fjerne flekker, og mens effektive, disse kan være kostbare elementer som er priset for høyt for mange budsjetter. I stedet, oppbevare noen rimelig ingredienser på side å feilfri og fjerne flekker fra din metalloverflater.

Club Soda

Club soda fungerer godt for å fjerne flekker fra metalloverflater, og er en mild, billig ingrediens som kan kjøpes fra enhver matbutikk. Suge på kanten av en klut eller svamp i den club sodavann og tørk over metalloverflate. Gjenta etter behov til flekkene er fjernet helt.

Eddik

Eddik fungerer godt for alle metalloverflater, og fjerner effektivt flekker. I en sprayflaske destillert bland en utvannet løsning en del og en del hvit eddik. Ikke bruk eplecider eller balsamicoeddik, ettersom disse består annerledes og fungerer ikke det samme. Spray løsningen vann flekken, la sitte i 30 sekunder og deretter gni den ren med en myk klut eller håndkle. Gjenta etter behov før flekken har blitt helt fjernet.

Mel

For tøffere flekker må du opprette en lim som kan brukes på flekkene. I en parabol, legge til en kopp hvetemel og rør i destillert hvit eddik til du har dannet en tykk pasta. Bruke et tykt belegg av lim over flekken og la sitte til tørr. Dette kan ta alt fra noen timer til over natten. Når lim har tørket helt, bruk en fuktig klut til å tørke den hvetemel lime inn og flekken skal være borte helt. Tørke med en fuktig klut og tørk for å fjerne noen lim rester.