Vann flekk flytting fra Glass

November 5

Flekker på glass er ofte et resultat av hardt vann, som inneholder mineraler og at forlate en hard, kalkholdig flekker på glass. Dette vil være mest merkbar på glass Dusjdører, hånd-vasket drikkeglass, og selv utvendig windows hjemme, hvis du bruker hageslange til press vaske dem.

Prep flekken med vann

Hvis du rense Dusjdører, drikker glass eller noen andre relativt lite glass området, hell eller svamp destillert vann på stedene våt dem ned. Gni en gammel håndkle over stedet å løsne mineralforekomster, hvis mulig.

Prøv naturlige rengjøringsmidler

Gjøre børste innliming av eddik og natron, gjelder flekken og la den boble i et par minutter, deretter scrub med en svamp. Du kan nyte drikkeglass i varme, hvit eddik til flekker oppløsning, deretter vask og tørk dem.

Sta glass flekker kan fjernes med ammoniakk hvis eddik ikke gjøre jobben.

Rengjør utvendig ved å gni en tørr avis på flekken, så våt avisen og gni igjen. Skyll med destillert vann og luft tørke.

Hente ut de store kanonene

Bruke Glass magi, Lime bort eller CLR på vedvarende flekker. Alle er kommersielt tilgjengelige produkter selges i dagligvarer, maskinvare og hjem forbedring butikker. Ikke-giftig produktene er laget for å oppløse mineralforekomster for å gjøre det lettere å fjerne flekker, men det er verdt å prøve enkle løsninger som eddik først for å spare penger.