Vann flekk flytting fra bakgrunn

May 21

Fjerner flekker fra bakgrunn krever omsorg og forsiktig. Brun flekker er vanligvis forårsaket av garvesyre på tre bilder av huset, som når våt, forårsake en mørk vann flekk på bakgrunnsbilde. Mange kjemisk-baserte rengjøringsmidler fjernes vann flekken, men de kan skade utformingen av tapet. Men vil noen enkle løsninger fjerne flekker når den brukes riktig og med forsiktighet. Når det er mulig, kontakt produksjonsbedrift av tapet å finne ut best rengjøring alternativet.

Blekemiddel og vann

En kombinasjon av blekemiddel og vann kan fjerne misfarging tapet skyldes flekker. Opprette en del blekemiddel og to deler kaldt vann. Med en bomullspinne, absorbere litt av løsningen, blot med et papirhåndkle til å absorbere overflødig, og teste en liten del av tapet. Ikke suge bomullspinnen i løsningen, som bomull er svært absorberende og får overflødig å lekke ut til bakgrunnen, skaper en større flekk. Gni bomullspinnen lett over flekken, starter med den mørkeste delen og jobbe innover mot midten av flekken. Denne lette bleike løsning vil fjerne misfarging i garvesyre bakgrunnsbilder,

Oppvaskmiddel og vann

En løsning med noen dråper oppvaskmiddel fungerer også som et mildt rengjøringsmiddel, kan fjerne flekker fra bakgrunn. Til en liten bøtte med kaldt vann, legge to til tre dråper oppvaskmiddel. Rør til skjemaet såpebobler, og bruke en papir håndkle eller bomull swab for å absorbere noen av løsningen. Forsiktig gni over vann flekken, først testing på et lite område, så arbeider over hele flekken. Dette fungerer godt i ikke bare bli kvitt brune flekker fra vannskader, men det fungerer også som en løsning å kvitte seg med fettflekker vanligvis finnes på kjøkkenet.

Vask brus

Vask brus er et produkt som kan kjøpes i vaskemiddel midtgangen i noen supermarked eller hjemme forbedring butikken. Når rengjøring bakgrunn, vil du bruke som lite vann som mulig; vask-brus løsningen krever bare en dråpe å arbeide effektivt. For å gjøre løsningen, hell 1 tsp. vask brus i en bolle, og Legg til 1/2 tsp. veldig varmt vann (akkurat nok vann å begynne å utvikle en lime). DAB bomullspinne vasking brus løsning, akkurat nok til å dekke spissen av vattpinnen. Bruker spissen av vattpinnen fuktet, forsiktig gni over en liten del av vann flekken. Flekken begynner å forsvinne, samarbeid over hele flekken å kvitte seg med vannskader.