Vann Feeders for planter

June 19

Vann Feeders for planter

Drepe en houseplant er en vanlig lovbrudd, selv de med grønneste av tommelen. Uten vann, blader henge ned og tørke ut, røtter skrumpe og død trekker nærmere det glemt ficus, bregne eller andre plante. Vann matere kan brukes til å sikre en plante får tilstrekkelig fuktighet, selv om eieren er borte i flere uker om gangen, holder planter sunn, glad og grønn.

Vann fløyte

Gartnere med et stort utvalg av planter å omsorg for kan bruke vann fløyte, som leveres med 100 fot rør, slik at det å dispensere vann til flere anlegg i en hage eller terrasse. Vann fløyte kan kobles til en hageslange, kjøkkenvasken eller underjordiske sprinkleranlegg. Du kan deretter kjøre ulike delene rør fra viktigste slangen potteplanter, blomsterbed og andre vekster trenger H2O. Mothake Knytt til hver del av slange og er innebygd i jorden skal levere en kontrollert mengde vann direkte til røttene av anlegget, holder den riktig hydrert.

Plantastic

Plantastic vann materen består av en liten plastflaske med en piggete cap som settes inn i jorden av potteplanter, slippe vann sakte over tid ved hjelp av en "flo diskett," som regulerer vanning. Tilgjengelig i 32 - eller 16-oz. versjoner, Plantastic kan vare for planter under en ferie eller for personer som ikke har tid til daglig vedlikehold. Avhengig av størrelsen du bruker, Plantastic vannet plantene for to til fire uker, og det ikke bli tett på grunn av urenheter i vann fra springen.

Plant Sitter Sensor System

Plant Sitter Sensor System består av keramiske kjegler som du plasserer i fabrikkens jord. Koner overvåker jorda for tørrhet. Når sensoren bestemmer anlegget trenger fuktighet, et rør fra toppen av en kjegle vannlåser H2O fra en kar koblet til en forhåndsbestemt kilde, som en bolle med vann fra springen, og slipper den i tørr jord. Sensorene kan knyttes til en stor eller liten vannkilde avhengig av hvor lenge de trengte for å vanne planten, tillater brukernes å tilpasse produktet til deres behov.

Aqua Globes

Laget av munnblåst glassmalerier, kan Aqua Globes vann planter for to uker om gangen. Den øvre delen av Aqua-verden er rund, avsmalnende til en lang, tynn topp som settes inn i beplantning jord etter å ha vært fylt med vann. Aqua verden så krever ikke ytterligere vedlikehold, dryppende vann langsomt til jord til å holde anlegget blir tørst. Det er best å vanne planten før du setter inn i verden, som det vil begynne å slippe vann når jorden begynner å tørke opp, holder den stadig hydratiserte.