Vann drenering problemer på Quasar luftkjøling

June 18

Vann drenering problemer på Quasar luftkjøling

Et vindu Air-condition produserer avløpsvann som et biprodukt av kjøling metoden brukes. Kvasar Vindusenheter er laget slik at de har en liten nedover skråning, borte fra hjemmet, når riktig installert. Hvis du er fasadeforkledning vann drenering problemer med din Quasar vinduet Air-condition, gjennomgå og vurdere disse mulige årsakene.

Uriktig sitteplasser

En Quasar vinduet Air-condition må sitte flush mot vinduskarmen. Hvis molding eller vinduet jam hindrer enheten sitter flatt, kan det ikke beholde skråningen nødvendig for riktig vann drenering. Kontroller enheten sitter riktig og sett fra utsiden, det har en liten nedadgående vinkel fra huset.

Bruk et Filter

Aldri kjørt en Quasar vinduet Air-condition uten luftfilteret. Hvis enheten har kjørt uten riktig filter på plass, kan det være akkumulert skitt og rusk på kjølevæske spoler. Dette fører til feil drenering og vann sikkerhetskopiering inn i hjemmet. Bruk trykkluft helt av kobber spoler og prøve å kjøre enheten med et filter i stedet. Hvis vann drenering problemer vedvarer, må du ha enheten betjenes av et godkjent servicesenter for Quasar.

Kondens Pan skade

En Quasar vinduet Air-condition trekker luft fra inne i hjemmet gjennom et filter, og går luften over kopper sløyfer fylt med kaldt, komprimert kjølemediet. Dette fører spoler svette fra fuktighet i luften, akkurat som et kaldt glass vann svette i et varmt rom. Den svette eller kondens, drypper ned i til kondensat pan og avløp fra bunnen av Air-condition saken, utenfor hjemmet. En bøyd eller skadet panne lar vannet overløp og drypp tilbake inn i huset. Undersøke den Quasar kondensering kjele for tegn på skade eller rust. Kjelen er ikke vanligvis bruker brukbare, og krever reparasjon eller erstatning.

Tette avløp

Kondens akkumulert fra luften inne hjem avløp fra den Quasar kondens pan som en tømmeslangen. Hvis enheten har kjørt lenge uten filter, kan hår og annet rusk også tette dette avløp. Bruke komprimert luft til å blåse ut slangen og sikre at det ikke er tett. Hell litt vann i pannen og se at det drenerer fra bunnen av avløpet. Installere enhet og sjekk for å sikre at problemet er løst.