Vann drenering på metall terrassebord

June 18

Vann drenering på metall terrassebord

Metall terrassebord tilbyr et alternativ til press-behandlet tre og sammensatt styrene som plate for utendørs dekk. Metallprodukter selskaper tilbyr vanntett aluminium dekk planker under navn inkludert lås tørr, VersaDeck, siste dekk og AridDek. Aluminium dekk er et lite vedlikehold alternativ til tre dekk, notater "grønn" forfatteren Jill Schoff "Grønt opp din opprydding." Du og din arkitekt kan innlemme vann drenering spesifikasjoner når du utformer metall dekk.

Design

Metall terrassebord vanligvis festes sammen med en Forrigling design. Dekk styrene går sammen raskt, hver festet på en kant bjelke under og låsing på den andre kanten til neste bord. Den endelige dekket presenterer en glatt, robust overflate som forblir vanntett under.

Betraktninger

Interlocking metall terrassebord, den viktigste typen solgt, mangler gapping funnet mellom kompositt og press-behandlet dekk å tillate vann drenering. Dette reiser spørsmålet om hvordan å ta vann kondensvann på overflaten av metall terrassebord. Kondensvann etterlater stående vann etter regnskyll som tiltrekker skitt og etterlater overflaten med en flekkete utseende når vannet fordamper.

Skråningen

Produsenter anbefaler en nedover skråning på minst 1/8 tommer per fot i retningen du vil metall terrassebord for å renne. Denne skråningen vanligvis kjører fra huset på en kortstokk knyttet til bakdøren. På et tak dekk kjører skråningen mot eksisterende innbindingsmargene på kanten av taket. FSI produkter, som gjør Lock-tørr aluminium terrassebord, anbefaler en enda større dråpe 3/16 til 1/4 tommers per fot, hvis mulig. Skaperen av AridDek enig på 1/8-tommers skråningen som et minimum, å merke seg at at denne banen ikke er synlig for det blotte øye. Merk denne skråningen deg eller spør din arkitekt å inkludere det i tegningene dekk-plan. Bekreft med arbeideren innramming dekk bjelkene må skråning nedover slik at anvendt terrassebord ikke lider kondensvann.

Alternative drenering

Produsenter avtale med spørsmålet om pytter og kondensvann ved å legge til kanaler mellom metall dekk styrene å samle vann. Disse kanalene tillater vannet å droppe under overflaten og rulle til dekks rim og inn i en innbindingsmarg. Versadry, et produkt laget av Versadeck som ser ut som en kontinuerlig-planke dekk ovenfra, skjuler avløp systemet fra visningen. FSI produkter tilbyr et alternativ til sin sikringsanlegg Lock-tørr design kalt Nextdeck, en aluminium planke holdt av klipp som ikke sperre og tillater vannet renne mellom plankene. Nextdeck fungerer mer som treterrasse styrene at vannet renne mellom dem.