Vann brannslukningsapparat bruker

January 17

En vannbasert brannslukker bruker en kombinasjon av vann og trykkluft for å slukke branner. Det oppnår dette ved å redusere temperaturen på brenning materialer under punktet forbrenning. Vann brannslukkingsapparater består av en sylindriske sølv tank med en dyse, manometer og håndtere på toppen av sylinderen. Denne typen brannslukningsapparat er egnet for slukke bare visse typer materialer.

Tre branner

Ifølge Occupational Safety og helse Administration (OSHA) er en vannbasert brannslukningsapparat riktig å bruke mot branner med tre kilde. Slukke en brennende haug av mulch er en benytte en vannbasert brannslukningsapparat.

Klut branner

Klut er en annen type materiale som en vannbasert brannslukker kan brukes effektivt. For eksempel kan den brukes på en Last på Klesvask som fanget i brann i en tørketrommel.

Gummi branner

Vannbasert brannslukkingsapparater kan slukke branner med gummi materialer. Slukke dekk brann er riktig bruk for et vann brannslukningsapparat.

Papir branner

Den amerikanske brann administrasjonen sier at vannbasert brannslukkingsapparater gir effektiv brann undertrykkelse mot brennende papir. En brennende stabel av magasiner i nærheten en ovn er extinguishable bruker et vann brannslukningsapparat.

Plast branner

Branner som begynner i materialer laget av plast er slukket effektivt med vannbasert brannslukkingsapparater. For eksempel riktig bruk av denne typen brannslukningsapparat ville være å sette ut plast barn leketøy som tok fyr på en oppvarming vent.

Advarsel

OSHA sier at bruker en vannbasert brannslukker på bål med en elektrisk, flytende eller metall er farlig og kan føre til personskade eller lette spredning av brann.