Vann bløtgjøringsmiddel som ikke bruker Salt

May 28

Vann bløtgjøringsmiddel er utformet for å fjerne oppløste mineraler komponentene som kalsium og magnesium fra vann før de kan skille. Hardt vann kan flekken klær og vasker og forårsake omfanget buildup i rør, men vann bløtgjøringsmiddel fjerne mineraler i hardt vann før de kan forårsake skade. Disse myknere erstatte mineraler med natrium ioner bruker en salt blanding. Men for de som er følsomme for natrium eller ikke vil lagt natrium i sine dietter, er det salt-fri kalkfilteret alternativer.

Kalium klorid

Kalium klorid er et materiale som kan brukes i vann bløtgjøringsmiddel opprette saltlake måtte erstatte mineralske ionene. Det fungerer på samme måte salt gjør, og kan brukes i samme kalkfilteret systemer, men til ikke natrium i vannet og bruker ikke salt på alle. Kalium klorid er dyrere enn salt.

Polyphosphate behandling

Polyphosphates er en nyttig kjemikalier som er ikke skadelig for mennesker i små mengder, men samhandle med partikler i hardt vann som jern og mangan molekyler. Polyphosphates binde til disse partiklene lett, men tillater ikke dem å bånd til andre materialer. Resultatet gå partikler gjennom vannet systemet uten skadelige rørene eller synker.

Klorering filtre

Klorering filtre bruker klor til å fremkalle materialer som jern og mangan fra vannet før de kan danne skadelige lag i avløp. Klor forårsaker partikler fra sin oppløst tilstand, der de kan enkelt filtreres ut ved hjelp av en felles husholdning filtrere som er inkludert som en del av systemet. Mange filtre har også et kullfilter eller liknende fjerne klor.

Flertall av Danger filtre

Flertall av Danger er en type filtrering materiale som er gjort av glauconite partikler. Som klor forårsaker glauconite metalliske og mineral partikler i vannet til å utløse. De er så fanget i sanden selv, mens vannet går gjennom uhemmet. Disse filtrene er nyttig for spot programmer under synker eller nær store apparater, men vann pH må relativt lav for greensand å arbeide effektivt.