Vanligste innenlandske blomster som vokser i England

April 5

Vanligste innenlandske blomster som vokser i England

Gartnere i England vokse blomster å dekorere sine hager, inneholder snittblomster for hjemmet og tiltrekke Sommerfugler og bier. Erfarne gartnere øke antall blomstrer sine fabrikker produsere ved å plassere dem i en solrik, godt drenert sted med god ly. Mate planter med generelle formål gjødsel i vekstsesongen også bidrar til å maksimere blomst vekst.

Georginer

Georginer kommer i mange varianter med forskjellige farger og formet blomstrer. De blomst i August og September i England og i mange varianter, blomstrer har lang stengler gjør dem ideelle for bruk som snittblomster å lyse opp hjemmet.

Roser

En engelsk favoritt i mange år, roser vokse som busker eller som klatrere som kan utdannet å vandring over pergola eller gjerder. Mange roser kombinere fargerike blomster med en sterk duft.

Petunias

Petunias kan plantes direkte i en ramme, beholder eller hengende kurven. Deres trompet som blomstrer vil fortsette gjennom sommeren, spesielt hvis de er tatt ut som dør.

Kaprifolium

Dette klatring anlegget produserer blomstrer på forskjellige tider om sommeren avhengig av variasjon. Kaprifolium blomstrer har en særegen parfyme og tiltrekke bier og sommerfugler som elsker å drikke nektar.

Riddersporer

Tradisjonelt dyrket i engelsk hytte hagen, produserer riddersporer lange Piggene av fargerike blomster og blomst overstrømmende i juni og juli så lenge de har rikelig med sol. Riddersporer er bra for blomster blomstrer varer opp til seks dager innendørs.