Vanlige VVS problemer med toaletter

February 18

Vanlige VVS problemer med toaletter

Problemer med hjem toaletter kan være en ekstrem ulempe. Ikke å kunne bruke badet i ditt eget hus fører deg og din familie å oppsøke alternativ fasiliteter, spesielt hvis du bor i et ett bad hjem. Andre er bare en plage. Flere problemer kan føre til toalett feil, men noen synes å dukke opp igjen og igjen.

Vann holder kjører

Første gang det skjer, du sannsynligvis ikke engang klar over det først. Det er flere minutter før du innser at toalettet aldri stoppet etter forrige flush. Kjører hele tiden toalett kan føre til en massiv sløsing med vann som kommer ned i rørene.

Dette problemet er vanlig og kan vanligvis spores tilbake til kilden lett. Hvis tanken fyller vannet fortsetter å kjøre, fjerne tank lokket og se på flyte armen. Bare om lag halvparten av ballen bør være neddykket. Hvis mer av det er neddykket, er ikke det lukke ventilen riktig å stoppe flyten av vann. Dette kan bety vannet kom i forankringen kaste vekten av. En ny floater seg tar av dette. Løft flyte armen og se hvis som stopper vannet. Hvis ikke, så er problemet mer sannsynlig med skiver på luftinntaket ventilen.

Tank kondens

Hvis du har sett Kondens dannes på utsiden av toalett tank, ikke fortvil. Dette er et vanlig problem med lett å fikse. Kondens skjer kaldt vann inne i tanken og varme luften inne i rommet. Bare sette på en Tanklokket å stoppe denne sjenerende problem.

Hvis en Tanklokket ikke er din stil, kan du bruke et isolerende kit fra en avløp butikk gjelder isolasjon på innsiden av tanken. Gå et skritt videre ved å installere en shuntventilen på påfyllingsstreken slik at litt varmt vann blandes med kaldt å varme opp tank vann noen grader.

Tette og overflyt

En av de vanligste problemene alle erfaringer med toaletter er tilstopping og fryktede overløp. På et tidspunkt har de fleste huseiere og leietakere opplevd gru toalett sikkerhetskopiere og vask avfallet-fylte vann hele badet gulvet og utover. Dette rydde opp er ikke moro, som mange av oss vet.

Toalett tresko når papir eller annet solid materiale blokkerer veien for spennende vannet under en flush. Når vannet har ingen steder å renne, bollen fyller opp og vannet strømmer over toppen av felgen som en motbydelig foss.

Hvis du oppdager bollen fylle opp etter en flush, umiddelbart komme bak toalettet til utkobling ventilen og slå av vannet til tresko er forskyves stoppe overflyt i sitt spor. Bruke en pipe slange eller stempelet tåke tresko kan fjernes og vannet renner normalt igjen på neste flush.

Ingen Flush på alle

Hvis toalettet ikke tømme hele, betyr det sannsynligvis at håndtaket er ødelagt eller løse eller at heis kjeden har brutt eller falt av. Løft opp lokket av tanken å fastslå problemet. Dette bør være en lett fikse eller erstatning.