Vanlige vikker Luke kontroll

September 5

Vanlige vikker, som er noen ganger brukt som en dekkvekst for å gi næringsstoffer til jord, kan bli en hage Luke hvis frø forblir eller hvis vikker blomstrer frivillig seg inne din gårdsplass.

Utseende

Vanlige vikker er en etterfølgende vinranke som kan danne store matter hvis venstre untended. Vikker viser små fuchsia blomster og par elliptiske blek grønne blader langs stilken.

Sesongen

Ofte tenkt på som en vinter Luke, kan vikker vokse sommeren også. Vikker er vanlig i det sørøstlige USA.

Naturlig kontroll

Ifølge North Carolina State University er den beste naturlige kontrollen for vikker å plante en tykk torv gress over vikker frø, og gjødsle og vann din torv gress slik at den vokser sterk nok til å kvele ut den vanlige vikker.

Kjemisk kontroll

I høsten eller våren, North Carolina State University anbefaler å bruke en bred-leaf ugressmiddel å drepe den vanlige vikker. Sjekk alltid med fylket direktenummeret kontoret for en liste over godkjente plantevernmidler for ditt område.

Tips

Vanlige vikker reagerer ikke frisk å klippe, som kan virke som en enkel måte å kontrollere ugress problemet. Den fine, maths vikker blir skjøvet og er uskadd av gressklipper bladene.