Vanlige ugress i Indiana

December 31

Vanlige ugress i Indiana

Indiana er hjem til utallige uønskede plantearter, hvorav mange kan forårsake alvorlige problemer for bønder, gartnere og huseiere. Noen ugress er mer vanlig og problematisk enn andre. Du kan kontrollere de fleste ugress gjennom bruk av ulike plantevernmidler. En komplett guide til Luke kontroll i Indiana er tilgjengelig online gjennom Purdue University.

Gigantiske Ragweed

Sommerens årlig rangert nr på Purdue Universitys liste over Indianas vanskeligst ugress tre ganger på rad. Den vokser i områder over hele staten, nye i mars og spirende gjennom våren og forsommeren. Det er raskt voksende, vedvarende og motstandsdyktig mot mange plantevernmidler. Gigantiske ragweed er ligner på vanlige ragweed, men det kan vokse betydelig større. Det har grovt, dypt tre-lobed blader.

Canada tistel

Canada tistel kan være problematisk i Indiana, men er mest vanlig i den nordlige delen av staten. Ifølge Purdue University, denne flerårig weed sprer både frø og med røtter kryp, og kan være et problem for mange avlinger. Svært konkurransedyktig, Canada tistel vokser i tett, spre logoer; Det viser farget, bustete blader og lilla blomster typisk for tistler.

Lambsquarters

Lambsquarters gjør regelmessige opptredener på Purdue Universitys topp 10 mest problematisk ugress lister. Det er en Triazine-resistente Luke, og ofte vokser i områder som har blitt behandlet med triazine plantevernmidler i tidligere år. En sommer årlig, lambsquarters har glatt blader når unge, og til slutt utvikler trekantet blader med ujevn, ujevn marginer. Bladene er dekket med hvite frost-lignende granulat.

Vanlig Cocklebur

En annen sommer årlig Luke, felles cocklebur flyttet fra nr. 10 til nummer 4 på Purdue Universitys liste fra 2000 til 2004. Den vokser i staten, og vokser fra frø i klamrer seg også. Plantene har trekantet eller lanse-formede blader med en grov tekstur. Vanlige cocklebur kan styres med en rekke plantevernmidler.