Vanlige problemer med Steam varme i et hjem

November 1

Vanlige problemer med Steam varme i et hjem

Et steam varmesystem gir varme ved å endre varmt vann til damp. Den faktiske temperaturen i vannet endres ikke, som den opprettholder en temperatur av 212 grader Fahrenheit. Men endringen fra en flytende til gass krever energi. Når dampen passerer gjennom systemet, det mister energi og snur ryggen til vann, slippe denne latent varme til rommene. Det finnes flere vanlige problemer forbundet med steam-system, noe som lett kan være fast og andre som krever mer kompliserte løsninger.

Støy

En plutselig bankende støy kan komme fra damp heat-systemet hvis det er vann fanget i steam-system. Når dampen vannet, oppstår en bankende støy som vannet pleier å blokkere rørene. La vannet renne ut av ovnen kan ta vare på problemet som det ville avløpsrenne steam varme pipe linjene. Denne støyen kan også oppstå hvis trykket er for høyt, så sjekker trykkmåleren og sikre trykket er innenfor det angitte området er også viktig.

Vent

Hvis et rom er også het eller også kulden ventilen på radiatoren har problemer. Ventilen bør være dimensjonert for steam-systemet, men hvis den ble erstattet så galt ventilen kan ha blitt brukt. Når en ventil er for stor for et rom, blir rommet for varm selv om termostaten er satt på en spesielt temperatur. Sjekk ventilen i overopphetet rom og erstatte det med en mindre. Hvis dette ikke løser problemet, så sjekk åpningene i andre rom. En blokkert ventil kan tvinge damp ut av en radiator, forårsaker overoppheting og rom med den blokkerte ventilen å bli også kulden.

Isolasjon

Hvis damp rør ikke er isolert, deretter skjemaet varme steam-system vil aldri nå rommene. I stedet slippes varmen gjennom rørene i vegger og tak i stedet for gjennom radiatorene. Eliminere dette problemet ved å legge til isolasjon rørene.

Damp bevegelse

Steam bevegelsen vil stoppe hvis steam feller på et to rørsystem som ikke lenger fungerer. Formålet med steam fellen er å hindre steam tilbake i radiatoren og viktigste ender. En damp felle fast i åpen posisjon tillater steam gå i retur linjer, som resulterer i retur presset som er det samme som tilførselstrykk. Når disse presset er de samme, flyttes ikke lenger dampen gjennom systemet. Ha en HVAC profesjonell teste fellene og erstatter som er ødelagt eller fast.