Vanlige problemer med små aircondition

October 19

Vanlige problemer med små aircondition

Liten klimaanlegg, for eksempel bærbare, brukes å kjøle små mellomrom eller supplere nedkjøling av større områder. De fleste problemer forbundet med liten klimaanlegg kan være fast selv. Ofte vil problemer oppstå fordi klimaanlegget er feil størrelse plassen som er blir avkjølt. Før du kjøper en ny klimaanlegget, sjekk denne listen over problemer å se om problemet kan løses.

Full vannbeholder

Når vann reservoaret i en liten klimaanlegg er fullt, kjøres enheten ikke. Reservoaret har en flottør som slår enheten av når reservoaret er fullt. Løse problemet ved å tømme tanken.

Ingen strøm

Kontroller at pluggen i socket. Også sjekke for å se om banen er avbrutt. Trykk enhetens tilbakestillingsknappen gjenoppretter kretsene. Hvis tilbakestillingsknappen ikke fungerer, er det sannsynlig at det er et problem med ledninger. Enheten for alle brent eller løse ledninger og erstatt dem.

Varm luft

En tett luftfilter kan stoppe enheten fra kjøle luft. Rengjør filteret hver to uker, og kontroller at det er plass til ventilasjon rundt enheten. Hvis isen vises på spoler, slå av enheten og tine spoler. Rengjør kveiler av skitt og rusk.

Kontinuerlig kjører

Hvis enheten ikke slått av, er det sannsynlig at du forsøker å kjøle et område som er for stor for maskinen. Holde enheten fra blir overarbeidet ved å lukke alle vinduer og dører. Trekke ned nyanser eller blinds på windows. Dette minimerer varme akkumulering.